Att fara omkring hit och dit

I dag har jag farit omkring i halva Skåne för att vara med på polisförhör. Först till Eslöv, som visade sig bli en onödig resa, eftersom min klient inte dök upp. Tillbaka till Malmö för att ringa några samtal och ha lite snack med kollegor, äta lunch och sedan sticka iväg till Rättscentrum för nästa polisförhör och slutdelgivning av en förundersökning. Där gick det bättre eftersom klienten var på plats som förväntat.

Tillbaka till kontoret, tog en snabb fika och sedan skulle jag ifatt på en klient för att höra om en dom skulle överklagas. Skrev en fullmakt och skickade den och instruktioner till en ny klient.

Sedan var det dags för ett möte med CK Malmö och Centerpartiet Malmös gruppledare angående motionsskrivande. Det blev ett bra möte.

Efter mötet (tack och lov för digitala möten då man genast när mötet är slut direkt kan fortsätta där man slutade innan mötet) skrev jag en kostnadsräkning till morgondagens huvudförhandling.

Jag stördes av musik och stön utanför och kikade ut över balkongkanten för att konstatera att ett gäng använde restaurangens uteservering till träningsplats. Kreativt.

Sedan bar det hemåt och jag kunde konstatera att våra grönkålsträd var hämtade av maken. Fina var de. Det ska bli gott med grönkålssoppa.

Efter ett snabbt kvällsmål (nyttigt så klart) blev det jobb i soffan. Bl a skulle ett förhandlings-PM skrivas till morgondagens huvudförhandling. Dessutom förberedde jag ett litet jultal till personalen.

Gillar

Kommentarer