Att få träningslusten tillbaka

Jag har varit väldigt taggad de tre veckor då min PT haft semester. Jag skulle göra 15 träningspass under de tre veckorna. Mitt sista PT-pass gjorde jag den 5 juli och efter det har jag gjort 11 träningspass. Jag nådde inte riktigt fram, men nästan.

Senaste veckan har jag emellertid varit slö. Det har varken blivit jogging, promenader eller inomhusträning hemma eller på gymmet. När klockradion har startat kl 5 har jag legat kvar i sängen och slöat och ibland inte kommit ur sängen förrän kl 6. Vet inte vad det var, men det gick helt enkelt inte att samla energi för att komma upp och ut.

I går fick jag emellertid en kick igen. Min PT var tillbaka och vi började med att väga och mäta mig. Vikten hade gått ner, de flesta måtten också och även fettprocenten. Härligt! Sedan följde ett riktigt tufft PT-pass. Nu är jag taggad igen!

I morse steg jag upp tio över fem och avverkade 4,8 km PW, där jag sprang den sista biten. Redan från början planerade jag hur långt jag skulle gå och när jag skulle börja springa. Jag som inte tidigare har tyckt om att springa kom på mig själv att längta efter att komma till den punkten då jag hade bestämt att jag skulle börja springa. Jag längtade alltså efter att springa! Det trodde jag inte för några månader sedan.

När PT:n gick på semester satte jag/vi också ett viktmål för var jag skulle vara när hon kom tillbaka. Inte heller där nådde jag ända fram, men jag är faktiskt supernöjd ändå. På tre veckor gick jag ner 2 kg och det är ju en hyfsad viktminskning.

Nu har jag satt upp nästa delmål och det är att komma under 90 kg. Dit har jag bara lite drygt 1,5 kg. Nu känner jag mig supertaggad på att få igång träningen igen så det ska inte vara något problem.

Jag är så taggad att jag fick PT-Emelie att boka in mig på ett "Supercirkel-pass" i morgonkväll. Det är något som jag aldrig provat. Jag kör ju gärna egen träning med gym-maskinerna, men att träna i grupp med tränare är en annan sak. Jag ser verkligen fram emot det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229