Att få struktur och snitts

I år har jag startat två bloggar; en för mitt företag och en privat.
Företagsbloggen var egentligen inte så svår att få till, för där ska vi egentligen bara publicera texter har vi tänkt. Strukturen och layouten skulle vara strikt.

Min företagsblogg hittar ni på:
Med min egen privata blogg vill jag visa min egen personlighet och få till den så att den verkligen är jag. Under resans gång har jag ändrat och förändrat och tänkt till och om. Nu tycker jag att jag börjar få bloggen som jag verkligen vill ha den.

Det finns en mängd olika bloggverktyg som man kan använda. Vissa är gratis och andra får man betala en slant för. Jag har valt att använda mig av blogger för att jag tycker att det är användarvänligt och hyfsat lättförståeligt.

Det är så mycket man vill säga med en blogg. Detta kan man inte bara säga i text, utan också i bild. Bilderna har varit ett bekymmer för mig och jag har visserligen använt Picasa 3, men inte riktigt förstått hur jag ska använda programmet. Men så upptäckte jag att grannen också hade en blogg och jag frågade henne samt fick hjälp av dottern som är chefredaktör. Nu sitter jag här och har hittat och upptäckte en helt ny värld, där jag kan göra snygg bildcollage på ett enkelt sätt.

Det är säkert många som tycker att detta är självklarheter, men för mig var det som att en ny dörr till en ny värld öppnade sig.

Nu vet jag att min blogg bara kan bli bättre och bättre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229