Att dödstäda och njuta av söndagen

När Annelie var hos oss började hon det jobb som jag länge sagt att jag skulle göra. Nämligen att röja på vårt loft. Där har vi satt upp en massa prylar som kan "vara bra att ha". Grejer som vi aldrig använder och troligen aldrig kommer att använda. Hon röjde och stod i och som tur var så vet jag faktiskt inte riktigt vad där fanns, och således inte vad som har kastats. I dag fortsatte jag alltså jobbet. Men innan dess njöt jag av ytterligare en sovmorgon. Men i dag var den "på riktigt" eftersom jag inte hade några tider att passa.

Vi började med att göra en fantastiskt god vitamindryck bestående av rödbeta, ingefära, morot, äpple, apelsin och grapefrukt. Wow vilken kick. Frukosten fortsatte sedan med ägg och bacon. Kanske inte det bästa ur fett synpunkt, men inga kolhydrater och faktiskt godkänt av Lifesum.

I dag hade jag ambitionen att jobba undan en massa hemma, så jag hade tagit med mig en hel hög med akter hem. De förblev liggande i portföljen. Men så mycket annat blev gjort i stället. Ett par maskiner tvätt tvättades. Loftet röjdes ytterligare som sagt och nu är det bara mina överfulla klädställningar kvar att ta tag i. Dammis (vår robotdammsugare, som vi är mycket nöjda med) fick tjänstgöra efter röjningen. Det gjorde han med den äran.

Sedan blev det lite reseach efter nya uppslag till resor. Vi har lite tankar om att hela familjen (barn och barnbarn) ska göra något gemensamt i sommar. Så jag ägnade en del tid åt detta.

Därefter avslutade jag "bokslutet" för CK Malmö (Centerkvinnorna) där jag är kassör sedan augusti 2018, samt ringde revisorn och stämde möte.

Kvällsmaten fixade Sven som vanligt. I kväll blev det kokt lax med broccoli och gröna ärtor. Mycket gott. Det var länge sedan som vi åt kokt lax ofta blir det lax i andra former.

Resten av kvällen ägnade jag åt att skriva kallelse till morgondagens enhetsmöte, något som jag har satt i system att göra varje söndag. Jag planerade också min tränings- och arbetsvecka. Och naturligtvis ägnades en del tid åt att skriva denna blogg.

Så var söndagen till ända. Trots att jag inte gjort något av det som jag föresatt mig som är arbetsrelaterat så känner jag mig väldigt nöjd med det som gjorts. Ibland måste man bara koppla av allt som har med jobbet att göra.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Bra där! koppla bort juridikjobbet av och till....nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229