Att bli inspirerad

I dag hade jag verkligen ett späckat schema. Tre personalsamtal angående ärendebelastning och ekonomi, klientbesök för att underteckna ett bodelningsavtal, klientbesök i ett av Migrationsdomstolen till Migrationsverket återförvisat asylärende, lite skiftande telefonsamtal osv.

Dagens höjdpunkt var emellertid det 1-2-1 som jag hade med Emil Isaksson, Medveten livsstil. Emil är med i BNI Bron, liksom jag/vi. I dag hade vi bokat möte för att lära att känna varandra bättre.

Emil var verkligen inspirerande att lyssna till. Han koncept är verkligen enkelt och logiskt. Det var också rätt timing att ha möte med honom just nu när jag jobbar på mitt tränings-/viktminskningsprojekt. Helt frivilligt ställde jag mig på hans våg och fick veta nya data om mig själv. Sååå spännande och peppande.

Vi pratade om det visuella fettet. Det som sätter sig runt organen och är det fettet som kanske inte syns, men som är det farliga. Vi pratade om hur mycket av min vikt som var muskler (det var över förväntan, och visade att jag tränar mycket).


Jag hade satt upp ett mål, som med Emils ögon visade sig vara helt orealistiskt. Tillsammans satte vi ett nytt, mer realistiskt, mål. Ett som jag säkert kan uppnå och allt därutöver är bonus.

Eftersom det var ett 1-2-1 ägnade vi oss också åt att prata om mig och min verksamhet och det visade sig att även jag hade något att tillföra till Emil.

Egentligen går inte 1-2-1 ut på att sälja till varandra, utan att lära känna varandra och att ge varandra referenser. Det är det som BNI devisen Givers Gain går ut på. Dock är det självklart inte förbjudet att göra affärer med varandra.

Emil fångade mig med sitt koncept och jag kommer att hänga på det. Han har en hälsoapp - Gå Svårt - som man kan prova gratis i 2 veckor, eller använda i 12 månader för 490 kr. Vi har redan bokat in ett nytt möte efter min träningsresa. Det ska bli spännande att se om mina ansträngningar ger resultat.

Vem vet kanske kan jag också göra något för Emil. Han är bra på det han gör, att vara PT och kost- och livsstilsrådgivare, men juridiken kan jag, inte han. Så det är också en form av Givers Gain. Vi båda ger och tar på båda håll. Dessutom är jag efter vårt 1-2-1 mer än villig att lämna referenser till Emil och att lämna honom som referens. Det är det som BNI går ut på.
Som Emil säger: Allt är bättre än ingenting.

Ni kan läsa mer om Medveten Livsstil och Emil Isaksson på: https://www.medvetenlivsstil.se/

Gillar

Kommentarer

Emil
Emil,
Tack så mycket Ewa för ditt förtroende och dina fina ord om mig och min VISION om att hjälpa fler människor må bra utan skam eller pekpinnar! Ska bli spännande att finnas med som en liten del i ditt projekt för dig själv och träffas i oktober igen för uppföljning.

Det är verkligen spännande med våra 1-2-1 där vi lär känna varandra och våra verksamheter bättre. Ser fram emot att få er hjälp med juridiken för mig själv och min verksamhet nu framöver när vi växlar upp för att växa och hjälpa fler människor må bra.
www.medvetenlivsstil.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229