Året som gick

Så här de sista timmarna på det gångna året, brukar många göra en resumé av året som gått.

Ett år går så fort, men när man blickar tillbaka är det också mycket som händer under ett år.

I år kom jag på riktigt igång med min träning. Jag uppnådde inte mitt viktmål, men med råge uppnådde jag tränings och konditionsmålet. Detta tack vare att jag fortsatt med min träning med min fantastiska PT Emelie Mossberg. Det klickar så bra mellan oss och PT-träningen har blivit ett beroende.

Under året som gick började jag också gå på olika pass. Jag som annars inte gillar "gruppträningar" har tyckt att det har varit jätteroligt. Men på det fantastiska gymmet SHE blir allt roligt. Där blir man sedd, bekräftad och inspirerad.

Jobbmässigt har året varit fantastisk. Mitt företag har utvecklats, vi har fått delvis ny personal och andra har lämnat oss. Sammantaget har det varit mycket framgångsrikt för företaget och vi har fullt upp att göra. Det är inte någon som sitter och "rullar tummarna" hos oss.

En speciellt rolig sak är att jag har fått en ny medarbetare via gymmet, Petra Westin. Hon har redan efter en kort tid visat sig vara ett starkt kort. Härligt Petra att ha dig hos oss.

Vi har också börjat nätverka mer på jobbet, bl a beroende på att vi fått medarbetare som är otroligt sociala och har ett stort nätverk. Därför har vi gått med i en BNI-uppstartsgrupp (Bron på Dragörkajen) och det har verkligen varit ett lyft för oss.

I september hade vi jättetrevliga planeringsdagar i Gdansk i Polen. Trevligt hotell, kreativa dagar och ett sätt att lära känna varandra på ett annat plan än bara på arbetsplatsen.

Tyvärr har vi också drabbats av några hot- och risksituationer och därför kommer vi att ha ett samarbete med företaget SafeSec och bl a ha en utbildningsdag i början av nästa  år. Det är viktigt att var förberedd på olika situationer och inte minst att veta hur man undviker att t ex hotsituationer uppstår.

I mars-april tillbringade vi fyra härliga veckor på vårt älskade Madeira. Detta upprepades i september-oktober. Madeira är vårt paradis, vårt andningshål. Där har vi tid att koppla av, njuta av varandras sällskap, äta och drick gott och ha tid att laga mat tillsammans.

Min man, Sven, drabbades av artros i höften och genomgick operation den 1 december. Operationen gick bra och rehabiliteringen framskrider som förväntat. Härligt att smärtorna är borta.

Vår dotter Annelie, som normalt bor i Australien har kommit hem på Sverigebesök över jul, nyår och en bit in i januari. Den 23 december samlade vi alla barn och barnbarn hemma hos oss och det blev en livlig tillställning. Så härligt att kunna samla alla och umgås. Mobiltelefoner var dessutom bannlysta :)

Så var då ytterligare ett år till ända. Det blev en summering av både privat- och jobbmässiga händelser. Av 2016 består det just nu bara 45 minuter och snart har vi ett nytt - oskrivet - år framför oss. Alltid lika spännande.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229