Äntligen kom vi till Spanien

I dag var dagen när vår träningsresa i Spanien skulle starta.

Jag hade inte packat något så en del av förmiddagen gick åt att stryka och packa. Det gick bra och jag fick med mig det mesta som jag hade tänkt. Jag hann också med att klippa Sven, som blivit riktigt långhårig. När allt var klar och lunchen intagen fick jag t o m tid över att sätta mig och koppla av. Skönt att inte behöva stress.

Kl 12.40 kom Pamela och hennes föräldrar och hämtade mig och körde oss till Hyllie. Där anslöt vi med flera av de andra tjejerna för att ta tåget till Kastrup. Flyget skulle gå 15.50, men redan innan vi åkte fick vi veta att det var försenat till kl 17.15. Innan vi kom iväg skulle det bli ytterligare försening till annonserat 17.45, men inte förrän 18.00 lyfte vi från Kastrup.

Väntetiden på Kastrup fördrev jag delvis med några av tjejerna och delvis på egen hand. Bl a satte vi oss och åt sushi vid det rullande sushibandet. Trevligt, gott, men inte billigt.

Jag strosade runt lite i butikerna och det blev lite smått inköpt i Taxfree. Det kan bara konstateras att Kastrup är en riktigt trevlig flygplats där man lätt kan slå ihjäl lite väntetid.

Vi åkte från gate A30 som låg i den nyare delen av flygplatsen. Vägen dit är riktigt vacker med en lång vit gång.

Jovisst var det Annica och Emmelie som jag lyckades fånga när de tog en selfie. De var helt omedvetna om detta.

Flygresan gick bra och tog 2 timmar 45 minuter. När vi väl landat i Alicante tog det inte så lång tid innan alla fått sina väskor och utanför stod bussen och dess chaufför och väntade på oss.

Större delen av bussresan satt jag och slöade. Det var ju mörkt och man såg ändå inte så mycket av omgivningen.

När vi kom fram till Oliva Nova Beach & Golf Hotel blev det en trevlig upplevelse. Det är verkligen en superfin anläggning. Fast att vi anlände så sent (ca 23) stod ett fantastiskt salladsbord framdukat till oss. Efter maten checkade vi in och jag fick rum 2503, i block 2 på 5:e våningen.

Jag packade upp och skriver nu bloggen och det är dags att sova första natten här. Klockan är 00.30 och kl 7 är det uppstigning för strandpromenad och strandfys innan frukosten.

Jag och Oliva Nova hälsar er alla God Natt.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Skönt att ni kom fram iaf... ser fint ut där. nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229