Ännu en lunchträff och shopping i närområdet

Ännu en morgon då vi sov länge. Än en gång till 09.30. Jag vet verkligen inte vad som hänt med min inbyggda klocka, som brukar se till att jag vaknar i vart fall vid 7-tiden. Men det är ju semester och inga tider att passa så vad gör det.

Idag skulle det bli vackert väder och sol och vi planerade att solbada lite i trädgården. Men när det är semester ska man tydligen inte planera något. Även i dag kom ett Messenger från Annelie att vi gärna fick vara klara för lunch vid 12.30.

Precis som igår hämtades vi av Noman och Annelie. Vi fick veta att i dag skulle vi åka iväg mycket längre än gårdagen. Döm om vår förvåning när vi bara körde bort till det närbelägna nybyggda/ombyggda shoppingcentret Carousel. Noman och Annelie tog oss till ett av deras favoritställen, en thailändsk restaurang.


Vi åt en fantastiskt lunch, med så många rätter att det fick bli en ”doggy-bag” med hem. Lunchen i morgon räddad med andra ord.

Till vår förtjusning kunde man få både Singapore sling och den thailändska ölen Singha. Så det fick det bli.

Som sagt maten var både god och riklig och vi var av förklarliga skäl mätta långt in på eftermiddagen och kvällen.

Efter lunchen blev vi körda hem till Annelie igen och äntligen kunde vi göra verklighet av morgonens planer, nämligen att njuta lite av solen i de bekväma solstolarna. Det var dubbelt skönt eftersom vi nästan hamnade i matkoma och det var riktigt skönt att slumra till i solen. Det gjorde vi båda två 😃😎.

När Annelie kom hem konstaterade vi att vi nog fick ändra matplanerna för kvällen. Vi hade tänkt grilla lax, men ingen var tillräckligt hungrig för det. Vi enades om att efter eftermiddagskaffet gå och shoppa något lätt att äta och vänta med grillandet till morgondagen.

Så vi begav oss tillbaka till shoppingcentret Carousel. Det blev shoppat lite, bl a vars ett par skor av märket Skechers till Sven och mig. De är betydligt billigare här än i Sverige och är verkligt bekväma skor, som man kan använda vid alla möjliga tillfällen.

Efter lite kringströvande i affärerna köpte vi varsin hälsosam burgare, ett specialkoncept med bl a bröd med låg kolhydratnivå.

Burgarna tog vi med oss hem, efter avslutad shopping, och åt dem i lugn och ro hemma. De var verkligen delikata och det var precis lagom mycket mat.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Din inbyggda klocka gäller kanske bara svensk tid??? bra att den lagt av tycker jag så att du kan få lite välbehövlig vila. Skechers skor sa maken åt mig att köpa och ville gärna , men konstaterade att här var de alltför dyra🤔😳nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229