Annorlunda Nyårsafton med Covid-19

Ja så drabbade det oss - mig - också. Trots alla försiktighetsåtgärder, trots att jag följt FHMs rekommendationer osv, då blev jag hostig på Juldagen. På AnnanDagen fick jag lätt huvudvärk. På söndagen mådde jag bättre, men vilade mycket. Sedan fick jag en dålig natt, med värk i kroppen och svårt att komma till ro. Trots allmän sjukdomskänsla jobbade jag en del hemifrån på måndagen. Testade mig för Covid-19 och fick svaret i dag - positiv.
Har sedan varit ganska utslagen, med nästa 39 graders feber. Nu - efter 7 dagar - börjar jag känna mig bättre.

Så det får bli en annorlunda Nyårsafton. Med en väldigt spartansk måltid jämfört med hur vi planerade. Men, men varför ska allt bli som man planerar?

Det som blev som planerat och som är vår tradition på Nyårsafton var att vi såg Grevinnan och Betjänten på SVT1. Vet inte när vi såg den första gången, men det var när barnen var små och sedan har det varit en tradition så gott som varje år.

Så avslutas 2020 på ett väldigt tråkigt sätt. Inte trodde väl jag att jag skulle drabbas av Covid-19, men man ser att det spelar ingen roll hur försiktigt man är. Han man otur så har man. Jag anar var jag har blivit smittad och det har kanske varit oundvikligt. Jag bara hoppas att Sven - som är i riskgrupp - inte drabbas så hårt. Än så längre har han ”bara” hosta och snuva. Låt oss hoppas att det stannar där.

Hoppas att 2021 blir ett bättre och ljusare år.

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Vad tråkigt. Hoppas det vänder nu och att du är på bättringsvägen. Nu kan 2021 bara bli bättre

nouw.com/madelena
Maria Jonasson
,

Krya på er!💕