Andra advent

I dag var vädret betydligt mildare och det var en riktigt skön morgon/förmiddag och härligt att träna ute med Po Lannet-tjejerna. Vi skulle köra ett 500-pass, dvs fem övningar som vi skulle repetera 40 - 30 - 20 - 10 gånger. Sedan ändrade vi oss och körde ett 600-pass och lade till en sjätte övning. När vi var klara med tyckte vi att vi hade mer tid (och ork) över och så körde vi ytterligare fyra övningar. Det blev alltså ett 1000-pass under 40 minuter.

Under fyra dagar har ett paket med grejer som jag beställt från Rusta varit på väg från Arlöv till Bunkeflostrands Livs. Idag kom ett meddelande om att paketet var klart för uthämtning och jag körde från träningen till Bunkeflostrand. Kollade i mobilen en extra gång och konstaterade att paketet hade levererats till Öresundslivs på Övägen i Limhamn. Blir så trött på DHL emelllanåt.

För ett tag sedan fick jag åka till Svågertorp för att hämta ett paket. Vårt DHL-utlämningsställe är alltid Bunkeflostrands Livs, dvs det är det som jag alltid väljer. Men tydligen tycker DHL att mina val är dåliga.

Paketet från Rusta innehöll ytterligare ljusslingor och nu kunde jag pimpa färdigt utomhus. Väldigt nöjd över det!

I övrigt blev söndagen lugn. Vi pratade med båda döttrarna (i Australien och Varberg). På onsdag ska vi ha julmingel på jobbet och jag slog in julklappar till personalen och en som vi ska ha i julklappslotteriet. När detta var klart satte jag mig och jobbade lite.

I dag är det den andra advent och så klart blev det både glögg, kaffe och nyttiga muffins till lite TV-tittande och när vi tände andra ljuset.

Nu sitter jag faktiskt och förbereder mig inför den kommande arbetsveckan. I kväll ska jag lägga mig i tid (en av mina föresatser som ni vet).

Gillar

Kommentarer