Aldrig varit på träningsresa? Åk!

Redan efter två dagar kan jag konstatera att det är med träningsresa verkligen är ”da shit”. Vi har som sagt varit här i två dagar och redan kört 10 träningspass à 30 minuter. Då räknar jag inte in den dagliga solhälsningen på stranden, som är en rörelseträning.

När jag lade mig i går kväll trodde jag att jag skulle vakna med världens träningsvärk. Så när jag vaknade i morse kände jag försiktigt efter om och var det gjorde ont. Jag blev förvånad över att jag faktiskt inte hade träningsvärk alls. I kväll känns det emellertid i både armar och ben. Vi får väl se hur det blir att vakna i morgon.

Så här såg dagens program ut.

Och så här är resultatet efter dagens övningar. Antalet steg och distansen blev fler/längre än igår, men det beror på att vi har varit på utegymmet vid två olika tillfällen idag.

Morgonen började med PW på stranden och sedan strandfys, där vi jobbade i par och verkligen fick sandkontakt. Strandträningen avslutades med solhälsningen och sedan blev det ett snabbt besök på rummet innan frukost. Vi var många som inte hann byta om, men så är det när man är på träningsresa.

En bild från stranden och vår fantastiska frukostbuffé:

Och här är hela fantastiska gänget samlat vid frukosten.

Efter förmiddagspasset blev det tid för sol och bad, med avbrott för lunch. Skönt och avkopplande och vädret är verkligen fantastiskt. Det ör verkligen ett bra upplägg med träning morgon/förmiddag och eftermiddag/kväll och däremellan 4-5 timmar för solbad eller annan aktivitet. Egentid med andra ord.

När klockan var 16.30 samlades vi i föreläsningssalen, ombytta för träning, och hörde en jättebra föreläsning med Emmelie om kost. Hon är verkligen suverän på det. Jag har hör henne flera gånger, men har alltid lika stor behållning av hennes föreläsningar. Det blev mycket frågor och undringar, vilket gav en extra dimension till föreläsningen.


Sedan begav vi oss till utegymmet (igen) och körde ett wod-pass med följande övningar. Vi jobbade i team om två och två. Ett riktigt tufft pass.

Efter avslutad träning knatade vi tillbaka till hotellet. Egentligen skulle vi äta kl 19.30, men behovet av en dusch och klädombyten var akut. Det förelåg dessutom behov av att eftersvettas klart innan jag gick in i duschen. Så jag var vid restaurangen strax innan 20.

Även middagen bjöd på en fantastisk buffé.

Nu sitter jag på balkongen (ca 21 grader varmt) och skriver blogg. När den är publicerad blir det läggdags. Hoppas att det blir en vana även där hemma att lägga sig vid 22-tiden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229