Aj, aj, aj träningsvärk överallt

I morse kändes det verkligen att det var två veckor sedan jag tränade och att jag har kört två stenhårda träningskvällar i rad. Vilken träningsvärk jag hade och den satt i stort sett i hela kroppen. Jag var dock helt inställd på att gå och träna (Multiträning) på kvällen. Träningsvärk ska ju tränas bort sägs det.

Sedan gick dagen och det var sannerligen fullt upp. Redan på morgonen satte Rebecca och jag oss och gick igenom ett bodelningsärende, som föranledde att skriva till båda ombuden och ställa ytterligare frågor. Nästa möte handlade om en tvist mellan två företag och nästan precis efter det var det dags för ett felbehandlingsärende. Nu var det lunchtid och jag hade inte ens hunnit fika på förmiddagen.

Lunchen blev som vanligt en trevlig tillställning. Vi har faktiskt väldigt trevligt under våra pauser. Mycket skratt och bus. Alltid är det någon som har något roligt att berätta.

Plötsligt får jag frågan från administrationen om jag kunde ta ett förordnande som offentlig försvarare för en person som satt anhållen. Polisförhör planerades i dag i Lund. Efter samtal med polisen kom vi överens om att det blev förhör 15.30. Det skulle jag nog hinna trots ett besök kl 14.00.

Besöket kl 14.00 kom emellertid inte och där satt tolken och jag och väntade. Nåja jag hade ju att göra, så medan vi väntade (han hade gått på fel buss fick vi veta när vi ringde), och jag hann skicka iväg några mail. När klockan var 14.55 skickade jag iväg tolken och själv begav jag mig till Lund.

Nu hade jag missat eftermiddagsfikat också. Suck!

Förhöret gick bra och jag är övertygad om att klienten är helt oskyldig till det som vederbörande misstänks för. Det var intressant att komma in i arrestlokalerna på min gamla arbetsplats. Allt är ombyggt (förutom arresterna) och jag kände inte igen mig ett dugg.

När vi var klara blev jag utsläppet på baksidan. Även här är det ombyggt till oigenkännlighet.

När jag jobbade som polis i Lund fanns inte muren runt gården. Där fanns det p-platser på den tiden. På 70-80-talet.

På vägen körde jag in till Lidl och handlade lite nyttigheter. När jag satt i bilen på väg till Malmö passade jag på med ett klientsamtal (med handsfree så klart). Sedan kom jag tillbaka till kontoret och hade tänkt jobba lite till, men det blev bra några Mail, försök till ett telefonsamtal och inmatning av dagens åtgärder i vårt tidsredovisningsprogram. Sedan sköljde tröttheten över mig och jag lyssnade på min kropp, stängde av datorn, packade ihop och lämnade kontoret. Sedan blev det en skön kväll i soffan efter en intensiv arbetsdag. Sven hade tänt en mysig brasa.

Trots att jag pga polisförhöret i Lund fick avboka kvällens träning kändes det bra. Kroppen behövde nog lite vila och träningsvärken känns bättre. Det gäller som sagt att lyssna på sin kropp. Jag har också föresatt mig att också gå och lägga mig tidigare på kvällarna. I vart fall inte senare än kl 23. Det kan väl bli en utmaning?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Träningsvärk är bra då är man lite starkare just där säger min PTnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229