(Snygga Nici & Carro förra helgen då Nicole styrde en mysig kväll för att fira sin födelsedag.)

Ska vara helt ärlig och säga att jag tappade intresset till den här bloggen helt och hållet och tappade den någonstans på vägen, men så fick jag för mig att gå in och läsa den och jag saknar det så mycket. Den var mysig och inte allt för dålig.... Så tänkte se om jag kunde försöka börja igen men utan någon press, mer som något roligt och avslappnande!

Ska göra en massa inlägg när jag kommer hem för ikväll ska jag ha lite mys/ alonetime. Kan faktiskt inte komma ihåg när jag hade det mellan att jobba, plugga, träna och träffa kompisar bokar man upp sig till nya grejer och känner att jag nästan glömt bort mig själv så det ska jag ändra på ;)))

Vad sägs om ett inlägg om allt som hänt när jag varit borta? Kolla in senare!

Puss E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag och undrar om jag ska beställa Adidas Superstar i hel vit eller i orginal med svarta ränder? Ahhhh så svårt båda är ju så sjukt snygga....

Likes

Comments

Nu vill jag bara byta om till myskläder täcka mig själv i ett stort duntäcke och kolla på serier med en stor kopp te i handen.....efter att jag precis hade orientering i spöregn och för första gången själv men ska jag vara ärlig var det skönt och det gick relativt bra!

NP i matte imorgon :))))/((( Men inget jag klarar lite tagg på att få bort allt plugg från denna vecka då jag sen bara har ett prov kvar och sen kan skita i allt haha. Ettan har gått väldigt fort bara 2 år kvar nu vilket är helt sjukt!

Nu blev det mkt spår ska fixa mellis & plugga nu! Puss E.

Likes

Comments

De här är lite nya shönhets produkter jag fick i present av olika vänner i fredags då jag hade mitt firande ♡

Likes

Comments

Bjöd mina närmaste på smått och gott! Det skulle egentligen varit ute i trädgården men det regnade och vi fick improvisera och jag tyckte det blev jättebra ändå! Tack till hela min familj och Carro som hjälpte till och fixa när jag mådde så dåligt. Blev nämligen äckligt illa mående dagarna innan och det har fortfarande inte släppt men men vad ska man göra? Ha en fortsatt härlig dag, puss

Likes

Comments

Idag är himlen gråare än vad jag någonsin har sett den vara förut här där jag bor. Dessutom öser regnet ner och jag kan helt ärligt inte vara mer nöjd med regnet. Här är lite grejer som jag gillar med regn:

♡ När man ska sitta inne ungefär hela dagen och plugga vill man inte att det ska vara strålande sol eller jätte mycket härlig snö för då vill man ju ut så det är perfekt.

♡ Jag älskar att vara inne dagar då det regnar! Med en kopp te och lite mysig musik blir allt bättre + myskläderna!!

♡ Att vara ute är otroligt härligt det med, speciellt på sommaren då man springer ut i shorts och tisha och springer i regnet hahaha låter lite töntigt men otroligt kul och att komma in torka av sig och kolla på film ååååh svensk sommar <3333

Puss E

Likes

Comments

Favoritjackan & favoritskorna från WOS & Adidas. Båda givna som presenter till mig. En till jul och en till födelsedag. ♡

Likes

Comments

Har kört en tbt hela veckan på vad som har hänt under de senaste veckorna. Här är från Alesso konserten två veckor sen som var GRYM ! Gick ju också med dem bästa :))

Likes

Comments

Under Valborg tog vi över Sandhamn med misstorm.

Likes

Comments

Typ en combo av alla mina favvo plagg :PpppP

Likes

Comments