Hej!

Idag var våran träning inställd ikväll på grund av vädret. Så vi fick i uppgift att göra kväövningar, 100 situps och 20 armhövningar! Så de ska jag göra nu och sedan hittade jag ett zumba program till vårat x-box så det ska jag också köa sen ladda jag ner yoga så ja! Det var de ses:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Fick en fråga om jag kunde göra en room tour, så varsågoda!:)


Likes

Comments

I helgen har jag shoppat lite, här är de!:)

Likes

Comments

Godmorgon! Jag vaknade och är hemma själv!😍 Haha resten är på bandymatch! Men nu har jag gjort frukost! Scones och te!:) nomnom. Senare i eftermiddag åker jag och alice till emporia en stund! Jag tror det var allt! See you guys!:)Likes

Comments

Hej, nu är jag tillbaka igen! HAHA!

Nä men nu har jag hittat lite inspiration och har lite nya idéer! Så nu är det nya tag!:) Vi hörs:) 

Likes

Comments

Nu är vi hemma och har ätit Kina mat med mormor och morfar. Jag har typ inte ätit det på över 100 år. Men jag tyckte det var jätte gott! Sen ska jag röja på mitt rum och hänga fram kläder för imorgon och fixa lite sånt. Men jag påminner er igen, ställ frågor!!!! Haha, men vi hörs! Hejdå!:)


Haha fin bild

Likes

Comments

Godmorgon
Jag har precis vaknat för jag ska på träning som börjar tio. Något konstigt som har hänt mig är att jag ser fram emot skolveckan!!! OMG! Men jag vet inte varför.. Det måste vara för att det händer mycket kul i musikklassen. Sen igår så när vi va hemma hos min mormor så kom två av mina släktingar ifrån Danmark dit och hälsade på, det var kul! Har faktiskt inte träffat dom på länge. Efter min träning idag ska vi nog hem till min moster och hälsa på mitt jätte söta kusinbarn! Men vi hörs senare hejdå!:) Föresten glöm inte kommentera frågor till frågestunden!

Likes

Comments

Godmorgon bloggen igår blev det ingen uppdatering... Men idag blir det! Nu på morgonen ska ja först ut och sälja Kvällsposten. Sen ska jag hem till min mormor och morfar, mysigt. Det är planerna ensålänge. Men vi hörs senare! Chiaow!

Likes

Comments