Godmorgon och säger bara finallly!!! Sista dagen på fotbollsskolan och detta är den mesta chillaste dagen!!!, helt sjukt hur gött det är att slippa behöva gå upp tidigt och behöva vara med tusen jobbiga barn, hahaha!

Så min dag idag är att jag ska nu jobba,sen köpa smink och kolla skor sen hem och sen träna, mke idag!

Puss


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!!

Wieee de är näst sista dagen på fotbollsskolan och ikväll ska jag på bio med Lina. Vi ska se the fault in our stars?!?, haha vet inte riktigt vad den heter👌,

Åh igår när jag kommer hem hade bränt sönder ansiktet och jag fattade ingenting de fanns ju knappt någon sol?!?!

Jag funderar även på att lägga upp en video Imon?!?! Får se om jag hinner/orkar

Puss på er

Så konstigt Mitt öga e typ grått :OLikes

Comments

Nu säger jag godnatt är överlycklig av att ligga i sängen och ba få sova och drömma mig bort. Saknar Tomas ganska mycket just nu även fast han bara vart borta i 4 dagar, plutten min :(. De e såå jobbigt när man gillar någon som inte är med än, men när han kommer hem då blir det allt perfekt!!

Nattinatti


Likes

Comments

Hej!!

Äntligen är dagen över jag är så sjukt trött och barnen är så jobbiga, dom skriker och gapar fååår Panik!! Haha nu ska jag hem äta glass och ba sega!!
Likes

Comments

Godmorgon.

Blev ingen bloggning efter jobbet var för upptagen att tagga inför matchen och mådde inte heller så bra. Men idag mår jag toppen och gårdagen var bra lite rörigt som alltid. Och matchen ägde vi och vann med 3-0. Känns sjukt hur fort dagarna går just nu snart bara en vecka kvar till skolan börjar..., gäller verkligen att man njuter av dom sista dagarna!!

Nu måste jag pysa pussss
Likes

Comments

Godmorgon!

Ja rubriken säger väl det mesta. Sitter nu i Mölndal och väntar på bussen mot Frölunda och näset. Ska vara som tidigare i somras ledare på näsets fotbollsskola. Inte de roligaste nu när de regnar och även alla skrika och jobbiga 10 åringar typ, men pengarna lockar en så de är bara att köra på.

Match står även på listan idag och vi möter hällesåker förvånansvärt så är jag inte ett dugg taggad. Men hoppas de kommer senare idag!!

Puss så länge


Likes

Comments

Hej!!

Shet har inte bloggat på hela dan vet inte varför men slänger in ett inlägg nu då.

Ska snart dra på träning, känns skönt att få springa av mig lite känner jag. Idag har jag inte gjort mycket vaknade nästan vid halv 1 (ups) haha och lade mig sen framför Tv:n innan jag sen bestämde mig för att städa lite på rummet så de är ungefär de jag har gjort idag!

Puss


Likes

Comments

Hej!

Herregud vilken helg de har vart än så länge, först när jag skulle åka så funkade inte internetet så jag kunde inte ladda upp något. Sen på Hotellet mitt ut i ingenstans fanns det inte heller någon tävling typ. Gaah så sur jag var. Men iallafall jag var på Omberg ett ställe 2 h från Göteborg så firade mormor där med 5 rättersmiddag.allt var jätte gott så 10/10 får de faktiskt. Dagen idag var la inte den bästa vaknade vid 4-5 va vaken till 6-7 somna om och vakna 8 och gick och åt frukost, inte alls den frukosten jag brukar äta, för lite mat Hahah!! Efter de blev de att gå 12 km med alla! Hurra! De var hemskt men pappa och jag fick en trevlig och lång pratstund!

Ska sätta på PLL nu och vem vet kanske somnar.

Ha de bra babes

Puss

Lite bilder från allt då


Likes

Comments

Tjenare!!

Hoppas er dag har vart bra som min har, har inte gjort så mycket tränat lite halvt och hjälpt farfar att rensa ogräs, inte de roligaste men någon måste göra de!, ifall Imon kanske jag lägger upp en video där jag berättar om min skada/sjukdom, vet inte riktigt vad man kallar de?!? Haha! Såå och de kommer va min första video som jag någonsin lägger ut på blogg så ni är förberedda!

Men ska sova nu,
Puss
Likes

Comments

Hejsan!

Så du har kommit in på min blogg. Jag heter som sagt Evelina. Jag bor utan för Göteborg och studerar på Burgårdensgymnaisum.
Som ni läste lever jag med mental uttröttbarhet och kommer skriva ett helt inlägg om vad det ör och varför jag har fått det. I min blogg kommer min vardag stå i fokus med skola,fotboll,träning och allt möjligt.
Hoppas du följer min blogg för att få en inblick i min vardag

Puss


Likes

Comments