Turkiet

Mitt liv som Eva, Familjeliv , Tips , Semester

I början av augusti besökte jag och Love Turkiet!

Blev en väldigt spontant påkommen resa som bokades bara några dagar innan avresa. Jag såg såklart till att allt redan var klart med pass och andra rent praktiska detaljer som gjorde resan möjlig för oss.

Hotellet heter TUI Family Life Pascha Bay och är ett riktigt bra och fräscht familjehotell med allt man kan önska sig! Rummet var hur bra som helst, det enda man skulle kunna klaga på var att sängarna var lite hårda, men var i Turkiet brukar dem ha sköna sängar? Städning, inredning, ac ja allt var riktigt bra, så nöjda att vi mer än gärna åker dit igen.

Vi valde all inclusive och även den var vi nöjda med. God buffé varje måltid i själva restaurangen, sen fanns även en poolbar med mat och olika tilltugg, man behövde aldrig gå hungrig eller törstig. Servicen kunde man inte heller klaga på, en dag spillde Love sin dricka över hela tallriken med mat och personalen kom direkt och städa och hämtade en tallrik med ny mat, precis samma som han hade på den gamla tallriken.

Jag vill mer än gärna besöka hotellet igen. Det fanns något för alla, Love älskade deras Bamseklubb och vattenlandet för de mindre barnen som ännu inte är simkunniga. Hotellet hade även ett spa med Hamam och ett gym precis nere vid stranden, bättre kan en semester ju knappast bli!

Jag kan varmt rekommendera detta hotell om du ska resa med barn och familj överlag!

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Herregud vilket najs hotell nu hamnade på, Jag vill också utomlands ju! ^^
Man blir ju mer sugen när man ser dessa bilderna 😋
nouw.com/misslindhe
Evsing
Evsing,
Jag kan säga att jag garanterat måste åka dit igen, helt underbart ställe 😍
nouw.com/evsing