Contains affiliate links

I dag har vi et lille WDYWT, som betyder " What Do You Wear Today ". Dette går simpelthen ud på, at vi hver især tager et billede af vores outfit, og skriver hvad det er af tøj vi har sammensat.


Magnus: Lysrød "Fuck Art Make Tees" t shirt, Casual brunt bælte, Navy blå "Suits" chinobukser & et par "Lloyd" ruskinds sko.


Mikkel: Sort "Jordan" sweat, "Louis Vuitton" sort/brunt bælte med sølvspænde, "Just Junkies" jeans & et par Navy blå "Adidas NMD".


Victor: Navy blå "KAPORAL" hoodie, "Adidas" joggingbukser i sort med 3 hvide striber & et par sorte "Vans Authentic".


Josefine: Sort "Envy" sweat, et par sorte "Dr. Denim" jeans & et par "Puma Suede" i sort.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hvordan klarer jeg, Magnus, min hverdag?

Hvordan klarer jeg uge efter uge?

Jo, det gør jeg fordi, at jeg hele tiden lægger en plan for dagen. Min dagsplan starter faktisk allerede dagen inden, da jeg hver aften ligger tøj frem til næste dag, så jeg på den måde sparer den tid om morgenen. Mit vækkeur ringer kl 06.00, 06.15 og 06.30. Kl 06.00 vågner jeg, og ligger egentlig bare og slapper af, indtil 06.15, hvor jeg så går ud og tager noget mad. Dette er jeg så færdig med kl 06.30, hvor jeg så slapper lidt af, og derefter hopper i tøjet, børster tænder, sætter hår og pakker taske.

Når jeg har fri fra skole, tager jeg bussen hjem. Når jeg er kommet hjem, tager jeg en masse at spise, da jeg ved, at jeg senere skal op og brænde en masse energi af, så derfor er det vigtigt. Herefter kommer min lur på ca. 1 time. Min lur er vigtigt, da jeg så efter kan begynde på lektierne, og derefter have nok energi til at tage op og træne.

Efter aftensmaden, ved en 20.00 tiden, tager jeg op og træner i ca. halvanden time (kun de dage jeg ikke træner fodbold. Det vil altså sige at jeg ikke tager derop tirsdag, torsdag og fredag. Jeg tager selvfølgelig derop i weekenden, både lørdag og søndag). Når jeg kommer hjem herfra, tager jeg lidt mere at spise, for at få fyldt alle depoterne op igen. Så hopper jeg i bad, og så er klokken ved at være 22.30, hvor jeg så egentlig bare slapper af, og ser lidt tv.

Dette er MIN daglige rutine. Så kan man spørge hvorfor jeg ligefrem har en rutine? Jo det er egentlig meget simpelt. Det har jeg for at jeg kan få en god dag. Altså er dette oppe, også en opskrift på MIN perfekte dag.


Hvordan kommer jeg, Mikkel, så igennem hverdagen? Hvilke rutiner har jeg?

Min daglige rutine. Jeg vågner op om morgen og spiser morgen mad. Derefter børster jeg mine tænder og tager et lang varmt bad og efter det sætter jeg mit hår. Så gør jeg mig klar til en god skole dag. Jeg bliver kørt af min far ned til skolen, efter skolen tager jeg bussen eller så bliver jeg kørt hjem, somme tider tager jeg op på Macdonald’s og spiser en burger eller 2. Efter det tager jeg hjem, og så tager jeg ud og træner i fitness i 2 til 3 timer mest med Erdem og Oliver og nogle gange Victor fra klassen. Efter træning i fitness tager jeg så til fodbold træning. Vi træner cirka 2 timers hård træning. Efter den hårde fodbold træning cykler jeg så hjem fra bold cirka 2-3 kilometer. Så tager jeg et varmt bad igen, spiser lidt aftensmad sammen med familien. Efter jeg har spist går jeg i bad, efter jeg har taget et bad. går jeg ind på mit værelse og ser lidt youtube, måske lidt tv og spiller noget playstation 4. Det jeg spiller mest er fifa 17, da jeg synes det er rigtig hyggeligt at spille samt med noget god musik til. Efter det går jeg i seng og sover!


Hvad går så min, Josefine´s, uge med?

Min hverdag er ret ensformet... Jeg står op, går i skole, sover, laver lektier, spiser og derefter sover jeg igen. Selvom at min hverdag er ret ensformet, og nogle gange godt kan blive ret så kedelig, så formår jeg stadig at lave et par ændringer, som jeg synes gør alting lidt sjovere og får mig i ekstra godt humør. Det kan f.eks. være de dage, hvor jeg vælger at tage ud og træne, efter skole. Jeg føler at jeg får rigtig meget energi af det og så jeg elsker følelsen af effektiv træning. De dage hvor jeg ikke har travlt, kan jeg finde på at være sammen med mine veninder eller være sammen med mine bedsteforældre. Det er rart at omgive sig med dem man virkelig holder af, og man kan være 100% sig selv ved siden af dem.

I weekenderne ser det helt anderledes ud. Efter en lang skoleuge er jeg typisk ret træt, og jeg der bryder mig f.eks. ikke om at træne og jeg vil helst være for mig selv, uden at lave det helt store. Der vil jeg egentlig helst sidde for mig selv, i min seng og se tv. I weekenderne elsker jeg også at forkæle mig selv, jeg tager typisk et langt bad, og lægger en fugtgivende ansigtsmaske.

Alt det her, er små ting i hverdagen, som giver mit humør er ekstra boost og får mig til at smile. Det er ting, som der kan gøre mig glad, hvis jeg har haft en dårlig dag.


Hvad laver jeg, Victor, så i min hverdag?

Starten på dagen står jeg op kl. 6:40 før skole, og går i bad, plus jeg børster tænder (nogen gange). Kl. 7:15 får jeg morgenmad som, som regel er en bolle med sukker og smør. Kl. 7:45 begynder jeg at cykle i skole, og kommer akkurat til tiden. Kl 9:35 har vi frikvarter hvor jeg er sammen med dem fra klassen. Kl. 11:30 har vi frikvarter igen, og der går jeg op i byen, og køber Sunjoy.

Vi får fri kl. 12:45, hvor jeg enten tager hjem eller bliver lidt på skolen. Når jeg kommer hjem, tager jeg mine sko af, og hænger min jakke på knagen. Jeg ligger min taske midt ude i gangen, fordi jeg er for doven til, at ligge den inde på mit værelse. Inden jeg tænder min computer, spiser jeg lige noget havregryn eller cheerios.

Efter jeg har spist, spiller jeg computer og har nogle pauser ind imellem. Hvis jeg ikke spiller computer er jeg taget i fitness, hvor jeg er i 1-2 timer. Som regel træner jeg med Erdem eller Oliver. Jeg spiser aftensmad ved omkring 18:45 tiden. Den her dag fik jeg lasagne med ekstra ost. Inden jeg går i seng spiser jeg kiks med smør. Det har jeg nemlig en rutine med. Jeg går i seng ved omkring 22:30-23:30 tiden.


Dette var altså vores daglige rutiner, og vores opskrift på en god dag. For os er det vigtigt, at vi har vores egen individuelle plan for dagen, da det på den måde, er med til at gøre os glade, og tilfredse, med vores daglige indsats.

Likes

Comments