"I'm not a perfect person, there's many things I wish I didn't do


But I continue learning, I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know
I found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears..."

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt svar på det du skrev på sms:
Kunde inte ta in allt ordentligt men det kan man aldrig...för det är för stort och för mycket för att det ska gå...du är finast, det finaste jag har...du gör mig så hel, jag längtar alltid efter dig, tänker alltid på dig- är så KÄR I DIG!!! Jag längtar så himla mycket tills vi kan bo tillsammans i en vacker sekelskifteslägenhet i stan med någon söt liten kattunge och massa härliga möbler och tidningar och mysig inredning och supervackert ljus... Älskar dig så mycket Inti, det är ofattbart.

Likes

Comments

Oförlåtligt är förlåtligt. Herregud. Min dramatiska ådra tillsammans med alkoholen gjorde verkligen sitt till i inlägget innan. Jag menar det förstås inte.
Men jag tycker ändå det är fint, att spara allt, alla gråa dagar, lyckliga stunder, när allt känns helt hopplöst (kan det någonsin göra det med dig?) och när man känner sig oövervinnerlig i kärleken.

Andra gången vi sov med varandra, på morgonen efter, när vi vaknade klockan nio och du gick vid klockan två, hur härligt det var redan då- hur jag verkligen tänkte på att det var speciellt med dig- du hade inte bråttom iväg någonstans, och vi kunde prata om allt, så fritt och öppet och utan begränsningar, vi var orädda i allt vi tog oss an att prata om- och jag ville bara vara med dig mer hela tiden, ville aldrig att tiden skulle ta slut! Jag tänker på det nu och blir helt varm i hjärtat. Herregud vad jag älskar dig, mer och mer för varje sekund som går! Jag kommer alltid älska dig Inti❤️
Likes

Comments

Jag kommer aldrig förlåta dig.
Aldrig förlåta dig för att du skrek åt mig att jag inte ska vara tillsammans med en tonåring, slänger nycklarna i marken framför mina fötter, och går iväg utan att vända dig om.
Går så snabbt och vänder dig inte om, du vet att jag inte har några pengar att kunna ta mig hem.
Du vet att jag är helt ensam mitt i natten.
Jag kommer aldrig, aldrig, aldrig någonsin förlåta dig.

Likes

Comments

Jag har länge funderat på varför inte ord räcker till, varför inte kramar eller kyssar någonsin blir nog, eller ens de mest intensiva stunder av ren och skär passion istället binder en till varandra med någonting starkare än blod.
Jag har också funderat på varför just dina ögon är vackrast, dina läppar och ditt hår. Hur dina ord betyder mest eller hur du rynkar på näsan på precis rätt sätt. På alla ljud du kan göra eller grimaser, när du är sådär extra gullig eller när du låtsas vara sur.
När du brister ut i skratt utan att tänka och sedan skäms ett litet tag, men så går det några sekunder och du gör om samma sak.
Jag har funderat på hur vi skojar med varandra, fjantar oss och håller på. När vi är sådär härligt knäppa som ingen annan riktigt kan förstå. Och jag undrar varför det är någonting extra, varför just våra stunder betyder mest för mig. Jag undrar varför du håller i mitt hjärta och jag inser att det är för att jag älskar dig.

Likes

Comments

Väggarna här är så ljusa, den vita basen som tycks fånga upp alla solens strålar och driva tillbaka dem runt i rummet, studsande mot väggarna. Jag blickar upp, genom takfönstret ser man skorstenen. Det får mig att tänka på seneftermiddagen när vi var på vinden hemma hos oss och hittade en smutsig lucka i taket. På en rustik och oerhört gammal trästege klev vi upp och öppnade fönstret, stack ut våra huvuden och slogs av det mest fantastiska på väldigt länge. Utsikten över hela Stockholms stad. Från vårt fönster där i taket, fick vi helt ensamma se ut över den enormt vackra staden, se hur fiskmåsar flög över och ägde staden, hur solens ljus föll graciöst på takåsar och skorstenar, balkonger och terasser. Hur extremt lycklig jag var över att få uppleva något sådant med dig, hur det inte hade blivit ens i närheten lika underbart med någon annan. Hur lycklig du har gjort mig ända sedan dagen vi träffades.

Du fyller mitt hjärta med så mycket. Så mycket ljus, kärlek och ömhet, trygghet och tillit, skratt och beröring, tårar av glädje, tårar av rädsla, tårar av kärlek. 

Du är det bästa som har hänt mig och jag älskar dig så mycket att- att ens försöka förklara det vore ett misstag.

Du är helt fantastisk!

Jag älskar dig så.

Likes

Comments

"I'm not a perfect person, there's many things I wish I didn't do

But I continue learning, I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know
I found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears..."

Likes

Comments

Jag älskar dig från botten av mitt hjärta,
Jag älskar dig mer för varje slag det slår
Jag förstår nu vad de pratat om när de sagt att det är äkta
Jag förstår nu att kärleken de pratat om är vår

Jag älskar hur dina ögon talar mer än en bok
Jag älskar dig mer än vad som går och kommer aldrig att få nog
Du är personen jag väntat på
Du är den som rör vid min själ
Du är personen mitt hjärta velat få
Personen som i vilken jag är omåttligt kär

Jag längtar till dagar då vi delar samma tak
När vi vaknar till varandras lugna och sakta andetag
Jag längtar tills vi levt i hundra år
Och vi kan berätta hur vår kärlek aldrig var svår

Jag älskar dig Ebba, nu och i all evig framtid
Jag älskar dig Ebba, du och jag för alltid

<>

Likes

Comments

Min älskling...en gång har jag skrivit redan och allt försvann, ett enda felklick och alla ord var borta...men hur trött jag än är, hur svettig eller hur mycket mina ben än värker...vill jag att du ska veta, att även när jag inte orkar, orkar mitt hjärta. Även när jag är sliten, utmattad och tömd på energi, nedbruten fysiskt och psykiskt, bankar fortfarande mitt hjärta för dig...min kärlek till dig är allt jag behöver för att leva, den kommer alltid att få mig att vilja orka mera...jag är trött, jag är svettig och det värker i benen, men jag slutar aldrig tänka på dig, aldrig slutar jag älska dig...du och jag är allt som betyder något, du, min älskling, är allt som betyder något..

När jag läste ditt brev...det var så fint, så vackert...min älskling du är helt underbar..du är perfekt..kan aldrig svara på det där tillräckligt, kan aldrig nog beskriva vad du får mig att känna. Älskar dig mer än någon någonsin älskat en annan människa..dina ord var så vackra, så starka att de gick rakt in i mitt hjärta. Saknar verkligen ord...du har gett mig så mycket, visat mig så mycket nytt. Du har nått till mitt hjärta och öppnat det på nytt. Efter att det upplevt sorg och smärta, efter att det stängdes med viljan att glömma. Du har nått in till min själ och insett att det är din egen, vi båda hör ihop..jag minns det jag skrev förut, du har inte bara öppnat mitt hjärta utan du stal det och jag lät dig

Jag älskar dig min älskling, idag, imorgon och alla dagar därefter<3 jag="" ska="" skriva="" mer="" ikväll="" innan="" jag="" lägger=""><3>

Älskar dig

Likes

Comments

Jag skrev en så himla lång dikt tidigare ikväll men så dog batteriet i mobilen och allt försvann. 

Inti, du är så fantastisk. Du är så vacker, så otrolig, så härlig, så UNDERBAR. Du upphör aldrig att förvåna mig, lära mig saker om mig själv, om livet. Du ger mig så mycket mer än vad jag någonsin skulle våga drömma om att kräva av någon. Precis som en våg lyfter sitt vatten, bär du mig. Du bär mig genom storm, genom vind och genom allt som är grått och tungt. Om vårt förhållande skulle liknas vid ett hav, skulle jag först tänka på solen. Solens röda, gula, orangea strålar som sipprar genom ett tunt molntäcke och sprider sitt dova, magiska ljus över vattnets gråblå, lena yta som annars skulle befinna sig i mörker. Det kan liknas vid din utstrålning, din karisma, den aura av ljus som du omges av. Du sprider ljus över hela mitt liv, över andras liv, över alla som får chansen och lyckan att lära känna dig. Vindens bris som skapar krusningar på ytan kan liknas vid dina fingrar som flätar sig in i mina, du är vinden som drar genom mitt hår och skapar luckor av luft mellan varje hårstrå. Stormen över havet är när vi älskar, hettan är din närhet, regnet dina tårar. När solen studsar på vattenytan ser jag glittret i dina ögon, glittret i alla lager. 

Strömmarna i havet är min dragningskraft till dig, strömmarna som drar mig ut på djupare och djupare vatten: jag har aldrig varit här förut, jag har aldrig känt såhär, upplevt det här, gjort eller sagt något liknande någonsin förut, släpper strömmarna mig så sjunker jag, drunknar på havets botten. Precis som när vågen bär sitt vatten och kastar det upp, ned, runt, har kärleken grabbat tag om mig och snurrat på hela min värld. Överväldigat mig, gång på gång, varje gång du mött min blick, slår vågen ner i havet, kastar mig runt runt, upp, ned, ner på botten och högt över ytan. Varje gång du rör vid mig, och jag får känna din varma mjuka hand, slår vågen runt och över och upp och vinden tar grepp om vattnet och skjuter det högt upp i luften likt en fontän.

Varje gång du ser mig, rör mig, hör mig, lär mig, sätts världshaven i rörelse. Månens magnetiska kraft sätts ur sin balans, tidvatten ändras, vindarna byter håll, solen exploderar om och om igen.


Jag älskar dig tills den dagen världshaven sätts ur rörelse, till den dag jag dör, och efter det: för alltid

Likes

Comments