For halvannet år siden skrev jeg på facebook at det var et stort problem med sommer året rundt fordi man må shave leggene hele tiden. Jeg hadde helt glemt hvor seriøst det problemet var. Og nå har jeg gått på den smellen igjen. Jeg har bare vært her i to uker, og jeg tror jeg har raka beina mer i løpet av min tid her, enn jeg gjorde de siste syv månedene i Norge... Det er et luksusproblem, men likevel et problem.

-Xx

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg er ivrig på sosialeringen for tida asså. I dag har jeg endelig fått somla meg til å ta "orientation-kurset", kjøpt Survival Kit, og blitt introdusert til GUV sine populære og beryktede bassengfester.

Orientation kurset her var egentlig bare en powerpoint presentasjon om lover og regler og hva som forventes av oss, og hva vi kan forvente av stedet. Som den voksne og ansvarlige i leiligheten var det selvfølgelig på sin plass at om noen skulle ta kurset var det meg...

Jeg kjøpte et Survival Kit. Som kan være en stor scam... Tror egentlig ikke det er så nyttig i det hele tatt, men vi får se. Det fulgte med noen brosjyrer, masse informasjon, crew t-skjorte, armbånd som er inngangsbilletten til alt som skjer under O-week, og noen kjøleskapsmagneter. (Capsen fulgte ikke med forresten)

Og så må vi ikke glemme bassengfesten. Bassenget, og området rundt er det sosiale stedet å henge. Her møter man både nye og gamle. Om man ikke er der, er man ikke viktig nesten. Det er ikke så alvorlig, men bassenget kan sammenlignes litt med facebook... De jeg møtte i går kveld var her, pluss noen tjue til. Jeg fikk forresten en uvenn. Han lurte på hvor jeg var fra, jeg sa Norge. Han lurte på hvor i Norge, jeg svarte "cirka halvannen time sør fra Oslo". Han lurte på hvor det var, jeg sa Larvik, i Norge. Han begynte på nytt av, og lurte på hvor det var, og jeg svarte igjen "Norge. Jeg er sørdelen av Norge omtrent, men Norge er nord i Europa". Dette var noe han virkelig ikke forsto, så jeg tenkte vi kunne starte forfra, hvor jeg endret min historie. Han var lydig nok og spurte hvor jeg var fra, og jeg prøvde meg på "Wisconsin, USA". Dette trodde karen selvfølgelig ikke på, og jeg forklarte alt. Noe han fortsatt ikke trodde på, og lurte på om kanskje jeg kom til å stemme på Donald Trump under valget. Jeg og alle rundt bordet var heldigvis enige om at det var en dårlig ide. Denne fulle uvennen min var ikke særlig begeistret, kalte meg for en kjerring, prøvde å slå meg, noen prøvde å følge han ut, og da slo han like gjerne til et par andre mennesker. Jeg tror ikke han egentlig er så kjip, han hadde bare drukket litt for mye. Om jeg ser han i morgen, husker han sikkert ikke hvem jeg er engang. Og det er like greit, for vi kan begge ha godt av en ny start.

-Xx

Likes

Comments

(the movie) (not the Disney movie)

Det er umulig å være frossen eller kald i dette landet!
Nå juger jeg. Det går ann. Det er veldig lett faktisk. Ettersom temperaturene ute er så ekstremt høye, går air condition på maks inne, og da blir det jo kaldt. Utendørs er undertøy for mye, men inne er bukse, sokker, hettegenser og av og til skjerf passe.

I dag sosialiserte jeg og møtte fine folk. Når jeg sier "sosialiserte" mener jeg at jeg satt i samme rom og ikke snakka med andre mennesker. Vi så på film sammen. Vi så Frozen, men ikke Disney filmen da, fordi vi er tross alt voksne.

Vi så en skrekkfilm, men jeg er sikker på at den kun var skrekkelig fordi den hadde snø i seg, og det er utenkelig og forferdelig her omkring.

Selv om det var lite med snakking, lærte jeg i allefall et par nye navn, og har noen kjente fjes, før resten flytter inn.

-Xx

Likes

Comments

I dag har jeg trossa heteslag varlser og vandra i varmen på "offisielt oppdrag". Det har vært masse venting også, men heldigvis (og uheldigvis) går AC på de stedene på maks, så nedkjølt skal man bli. Hjelper litt lite når man allerede er så svett at det renner nedover kroppen. Digg! Kjenner at kanskje en liten investering i botox kan være lurt..

Jeg har vært på besøk hos Queensland Government, Department of Transport and Main Roads og bytta førerkort. Så innen 23. februar skal jeg ha fått mitt australske, som forøvrig er gyldig til 2021. Og da har jeg blitt 30 år og det er en sak vi ikke burde diskutere nå. Også måtte jeg ta bilde selvfølgelig. Men jeg fikk ikke lov til å se det. Og ikke at det har noen stor betydning, ettersom at jeg allerede vet hvordan jeg ser ut, og sånne bilder blir aldri bra, og jeg får jo ikke gjort noe med det. Men jeg fikk ikke se resultatet av bildet, og det plager meg litt. Så jeg håper det kommer i posten om bare noen dager, så denne lidelsen tar slutt.

Jeg har også vært i banken og åpna konto her. En debitkonto og en sparekonto. Så slipper jeg å betale $3 hver gang jeg tar ut penger. Prøver å spare penger der en kan vettu ;) Om noen vil ha kontonummeret mitt og sånn for å donere penger til en god sak, så er det bare å si ifra.

-Xx

Likes

Comments

Vet du hva som skjer når man er på motsatt side av jordkloden når sportens viktigste kamp er?
Man drar på bar og drikker klokka 9 på morgenen, selv om det er mandag! Woha! For tilfeldige forbipasserende så det sikkert stengt ut, ettersom at vi var under ti mennesker der totalt. Et par bartendere, en liten amerikansk familie, en liten guttegjeng og meg da. Vi var alle ivrige. Minus to-tredeler av den familien da stakkars. Om pappa vil se fotballkamp, må alle være med. Det var gøy, sosialt og altfor tidlig for alkohol.
Selvfølgelig spilte ikke laget mitt, men ettersom at jeg er så smart og kan alt, visste jeg hvilket lag man burde heie på, og jeg hadde jo som alltid rett. Så jeg kunne leke Broncos fan uten å være flau, og det gikk jo bra.

Og som den halv-ivrige nerden jeg er kjøpte jeg også skolebøker. Wæææ! Super gira og evig fornøyd, det er jo tross alt bare tre uker til skolen starter. Nå skal jeg legge bort dataen og begynne å lese pensum bøker.

-Xx


Likes

Comments

La meg fortelle dere at det er så altfor satanistisk varmt her. Og det er null air condition i leiligheten. Jeg har vært lur og investert $12 i en vifte. Den går på maks 24 timer i døgnet. Smarteste kjøpet jeg har gjort i mitt halv-voksne liv. Det var ikke det jeg skulle skryte av i dette innlegget, men det kom bare snikende. Poenget mitt var at det er så varmt, og jeg svetter hele tida, så jeg gjorde det eneste andre logiske. Jeg shave'a hodet!

Ikke alt da selvfølgelig. Hadde ikke noen Britney Spears a la 2007 øyeblikk asså. Dette var veldig profesjonelt og en liten dose spontant.

Frisøren bomma ikke med klipperen, det er det fine arret fra da jeg skulle hente melk på barneskola. Som om ikke jeg var spesiell nok fra før av ;)

-Xx

Likes

Comments