Jag önskar att det fanns ord att förklara hur jag känner för dig men dom finns inte. . Mitt hjärta, min själ tillhör dig. . Du får mig att känna saker jag trodd va döda.

Sakta men säkert river du omedvetet mina höga murar som jag så omsorgsfullt byggt upp runt mig. För varje blick och varje andetag blåser du sakta tillbaka livet i mig. Var minut med dig är guld värd.

Jag finner en massa ord men ändå kan dom aldrig förklara hur jag känner. Så allt jag vet är att oavsett vad framtiden utvisar så vet jag att det va ödet som förde dig till mig. .


 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att det skulle ta så många år innan man äntligen hittade harmoni och lycka...

Sicken känsla att hitta den man som får min värld att snurra, som får mig att vilja spendera varje vaken sekund med honom och som att han är luften jag andas.. Känslan att man inte kan komma nära nog fast man praktiskt taget sitter i hans knä....varje beröring sänder ilningar genom hela kroppen och varje kyss smakar som sötaste honungen haha snacka om att få mer smak.. väldigt beroenda framkallande. Trodde aldrig att jag skulle kunna känna så för någon men gud vilken underbart berusande känsla...... tänka sig att kunna finna denna underbara känsla när man når 31..... tror inte det blir mycket bättre än så här.....

Likes

Comments