Varför du ska ha svarta väggar!

Det är ingen hemlighet att min favoritfärg är svart. Svart är i princip alltid chict oavsett vilken form den kommer i, teknik, mode, etc. "Finns detta i svart?" är en av mina vanligaste frågor. 

Här är några anledningar till "once you go black, you never go back" eller åtminstone kommer du alltid att vara öppen för det.

1. Svart gör att rummet känns större. De flesta människor har samma reaktion, de är oroliga att svart gör att utrymmet känns för litet. Det är faktiskt tvärtom, de mest dekadenta rummen du hittar är mörka. Mörka färger får ögat att avta vilket kommer att ge en illusion av mer bredd, en mer expansiv rum.

2. Svart är rikt och lyxigt. Om du vill ha elegans, förfining, lyx och överflöd i din stil, är det en lämplig väggfärg. Mysteriet med svart lägger till en dynamisk mix till ditt hem.

3. Svart gör att andra färger framhävs! Grejen med svarta väggar är att alla färger ser så vackra och levande ut. Du kommer att lägga märke till varje färg i ditt utrymme och den kommer inte att dämpas eller påverkas. Svart är en vacker bakgrund om du har färger som du verkligen vill lysa igenom. Jag älskar hur guld ser ut mot svart, söt dammig rosa eller till och med Hermes orange.

4. Du kan ha lager av svart på svart. Jag var på IKEA häromdagen och de ställde in några nya bildskärmar. Allt var svart på svart. Jag visste i det ögonblicket, svart på svart är nästa heta våg och även den mest färgvänliga platsen har gått ombord. Att ha lager av svart på svart är så vackert. Var inte rädd för att prova det.

Gillar

Kommentarer