Sno stilen: Chic Entré

Jag har varit ett fan av entré stilen så länge. Entrén är det första man ser när man kommer in i ett hem och som gör det första och största intrycket. Det är viktigt att den är precis lika fantastisk som du är. Personligen är jag inte en riktig fan av Kalifornien cool look för mitt entré men jag tror detta utsmyckning i Erin Featherstons hem är ganska vackert. Jag är mer för high glam än jag är för en avslappnad look, men något i denna underbara träkonsol bara dras till mig. Det är helt fantastisk.

När jag kikat in resten av hennes hem, föll jag pladaskt för denna mässing- och glaskonsolbord. Skulle inte hon också kunna vara en riktig fantastisk entré skönhet? Det fick mig verkligen att tänka på entré konsoler och hur de nästan kan vara ett konstverk.

Såja, denna entré är verkligen i toppklass! Grafisk tapet och fantastisk konst tillsammans med några chica prylar. JA, tack säger jag! (Bild från Domino).

Många skulle nog säga att ett par av lampor är bäst eftersom det ser balanserat ut, men jag är aldrig den som underskattar kraften av en fantastisk lampa. Välj ett uttalande lampa för att verkligen få till en unik look.

Pallar + puffar + stolar

Sittplatser i entrén kan vara så fantastiskt om du har utrymme. Ett par stolar är en sådan vinst eftersom det ser chict ut och du kan sitta medan du sätter på eller tar av skorna. Om du inte har utrymme för stolar och puffar så är trädgårdspallar helt rätt väg att gå. De får plats under en konsolbord och lägger till ytterligare ett lager till din entré stil.

Designad av Nate Berkus

Mick Jaggers hem - Vogue

Gillar

Kommentarer