Så gör du ditt sovrum romantiskt

Jag älskar verkligen detta sovrum jag hittade designad av Brittaney Elise. Mer romantiskt än detta kan det inte bli. Jag gillar ju allt vackert med trender och moderna saker, men det finns inget som är bättre än en romantisk tillflyktsort för dig och din partner att komma hem till. Även om du är singel, är det så mysigt att ha en plats som ger dig en känsla av trygghet och lycka.

Om denna look är lite för feminin för dig, kan du i så fall bara få inspireras. Du behöver bara några väsentliga saker för att skapa romantik i ditt eget sovrum. Här är mina tips:

FÄRG, LJUS, BLOMMOR + FLUFF

Färg: Du kan hålla fast vid de neutrala om du så önskar, men tänk på att lägga till några färgblandningar. Även om det är beigt och vitt, att blanda det med färg ger värme till rummet.

Ljus: Arom är så viktigt för sinnena. Se till att du har några ljus som luktar gudomligt. Och ha tillräckligt många så du får en vacker lyster även när lampan är släckt.

Blommor: Alla typer av blommor skulle funka. Färska blommor eller till och med en växt, ger liv åt rummet. De har mycket energi och kan vara otroligt vackra också.

Fluff: Kuddar, filtar, överkast, etc. Du vill att din säng ska vara så bekvämt och mysigt som det bara går. En silkeslen matta tillför deliciousness till fötterna.

Vad du ska utelämna: Bilder av familjemedlemmar. Något kopplat till arbetet. Konstverk som är skrikig eller störande. Superstark belysning. Många säger också att man ska lämna TV:n utanför sovrummet, men jag tycker att titta på filmer kan vara så himla romantiskt.

Gillar

Kommentarer