It's all about the contouring!

Hello tjejer,

Jag är ju inte bara en inredningsfantast, utan på senare tid har jag fått mer och mer intresse för skönhetsprodukter och nu är jag besatt. Och självklart har väl ingen missat Contouring och highlighting-trenden som inte ser ut att svalna ännu, utan antalet produkter på marknaden bara växer och växer. Jag har ett tag nu testat denna NYX Highlight & Contour Pro Palette och älskar den!!

NYX Highlight & Contour Pro Palette innehåller åtta olika färger varav fyra highlighters (två matta och två skimriga) samt fyra konturfärger. Förpackningen är i plast med ett transparent lock och färgerna kan tas ut en och en och ersättas med en refill när de är slut (Hur bra?!).

När jag swatchade färgerna blev jag väldigt imponerad av intensiteten i de mörka och skimriga färgerna då de är riktigt pigmenterade. De mörka färgerna är inte helt matta utan levererar en svag lyster. De två ljusa matta färgerna däremot var lite pudriga och torra men lägger sig ändå fint på huden. De två highlightsen är finmalda och ger lagom mycket lyster som är byggbar.

Så till er som har funderat på att skaffa en palett med highlighters och konturpuder men tycker att Anastasias är för dyr – då säger jag bara: Köp Nyx!!
Den är minst lika bra och kostar mindre än hälften av vad Anastasias palett gör.

Just nu får du 20% på ett helt köp från Xbeauty, så tänkte tipsa det till er som kanske är på jakt efter en contour palett, eller ja, nytt smink i allmänhet. Checka in Xbeauty.se

Gillar