En lista om mig

Personligt


1. Var är din mobiltelefon?

Bredvid mig, här bänken/bordet i biblioteket.

2. Var är din andra hälft?

Han är bara inte medveten om att han är min andra hälft ännu 😉

3. Ditt hår?

Äntligen börjar håret att återhämta sig efter en missfärgning för snart sex år sedan. Tappade en del hår förra året, det börjar växa ut igen. Äntligen!!

4. Dina kläder just nu?

Svarta jeans, randing t-shirt från H&M. Väska från LongChamp.

5. Ditt humör?

Bra, lite små trött dock. Vaknade ruskigt tidigt och kunde inte somna om riktigt.

6. Din dagsplan?

Plugg, föreläsning och träning. Har en sista uppgift i skolan som ska vara inlämnad i nästa vecka. Lite småpanik över det hela, men det blir säkert bra tillslut.

7. Det bästa du vet?

Svåraste frågan, måste vara att få umgås med mina underbara vänner & familj. Är så lycklig lottad att jag har så fina vänner som jag har ❤

8. Din dröm inatt?

Oj, tror det var om en viss person. Minns dock inte så mycket av mina drömmar just nu. Sover så djupt..

9. Ditt livsmål?

Leva & njuta av livet. Vara frisk, bli klar med min högskoleutbildning och börja arbeta igen. Skaffa familj, hus vid vattnet. Få ha kvar alla mina nära & kära så länge jag lever.

10. Rummet du är i?

Biblioteket på Högskolan som numera är mitt andra hem. Det är lagom mycket med folk, lite småstimmigt med alla människor. Njuter av det faktiskt.

11. Din hobby?

Är väldigt kreativ av mig. Pyssla med blommor, inredning osv.

12. Din skräck?

Att någon i min närhet ska bli allvarligt sjuk.

13. Vem vill du vara om fem år?

Om fem år är jag 31, då hoppas jag att jag är klar med min utbildning. Hittat han som är min andra hälft, börjat skaffa familj. Köp hus och bil. Kommer troligtvis inte bo kvar i Sverige om fem år.

14. Var var du igår kväll?

Igår träffade jag min vän Evelina, för middag och en kvällspromenad.

15. Vad är du INTE?

Eftertänksam, kan vara väldig snabb på att agera när det egentligen skulle vara någon annan som skulle göra det.

16. Var växte du upp?

I Katrineholm, Sörmland. Det är nu snart fem år sedan jag flyttade där ifrån. Har hunnit med några år i vår vackra stad Stockholm, som fortfarande är mina drömmars stad. Tillslut hamnade jag i Gävle. Det var ingen slump att jag hamnade här direkt.

17. Hur var din barndom?

Oj, kärleksfull skulle jag vill säga. Mina föräldrar separerade när jag var 3 1/2 och min lillebror bara några månader gammal. Det var nog det bästa beslutet mina föräldrar kunde ta. Tillbringade somrarna ute i sommarstugan, eller hos mormor & morfar i Östergötland. Pappa var/är väl kanske inte den mest närvarande personen i mitt liv. Men det är en helt annan historia. Men som sagt, kärleksfull.

18. Din tv?

I sovrummet, sämsta beslutet jag har tagit. Har alltid varit anti-tv i sovrummet. Det ska vara en tv-fri zon även mobilfri zon. När jag blev singel och flyttade till Gävle och tv:n hamnade i mitt sovrum... Dagen jag flyttar till hus åker tv:n ut från sovrummet helt klart!

19. Dina husdjur?

Förutom änglatofflor har jag inga. Skulle kunna tänka mig att ha en hund i framtiden.

20. Din dator?

En Macbook Air, relativt ny. Bara något år gammal. SÅ nöjd med mitt köp.

21. Din bil?

Har ingen bil, men vill ha en ganska snart. Kanske blir en Volvo, Audi, BMW. Så länge den är svart eller vit och har automatlåda, kombi är jag nöjd.

22. Din sommar?

Ska bo och jobba i Stockholm. Tillbaka till mitt gamla jobb som jag är tjänstledig ifrån idag. Kommer bli en hel del helgen på landet i Sörmland, kommer även vara en del i Gävle. Ska försöka klämma in en sista minuten resa till värmen i augusti när jag har semester.

23. Vad lyssnar du på nu?

Det beror verkligen på vilket humör jag är på, eller vad jag ska göra. Just nu är det mest Kent som gäller, annars house eller lounge musik.


Gillar

Kommentarer