Header

Året kunde inte ha börjat bättre än med en premiär av Fest och Bröllopsmässan i Vaxholm. Jag kommer berätta i omgångar om mässan och inte visa allt idag. För att ni enkelt ska kunna ta kontakt med alla fantastiska företag som var delaktiga på mässan så kommer jag att länka till dem allihop i dessa kommande inlägg. Varmt välkomna till Fest & Bröllopsmässan i Vaxholm anno 2015.

Tack vare vårt underbara dreamteam som ställde upp med allt ifrån matleveranser till montering av bord så blev vi tillslut klara med alla förberedelser framåt midnatt fredag kväll.

Lördagen 21 mars visade sig bli en solig dag ute på Vaxholms Kastell och stämningen var på topp redan innan solen gick opp. Vi arrangörer var på plats sedan dagen innan då de allra flesta utställare ställde iordning sina montrar. Ett par av oss övernattade även på Kastellets Bed & Breakfast fredag till lördag vilket var både supermysigt och nödvändigt för oss arrangörer för att hinna med allt småfix.

PersonalenVaxholms Kastell och vårt dreamteam gjorde en riktig hjälte-insats de här två dygnen och fyrhjulingen gick varm tills den tillslut fick punktering. Då var det tur att vi hade superman Stefan från Eriksson Bygg i Vaxholm som inte bara sjösatte sin båt dagen till ära utan även sprang med plank, möbler och växter från borggården till gästhamnen och genom Kastellets långa korridorer.

Fotografer smög runt bland utställarna, hår- och makeupartister fönade och fixade, det soundcheckades och öppnades bubbel. Floristerna gjorde det sista med alla vackra arrangemang och de utställare som kom först idag hade fullt upp med att få sina saker på plats. Trots allt spring och fix och trix så fann många tiden till att nätverka och prata med varandra där på morgonen. Många nya samarbeten startade där och då vilket såklart är en väldigt viktig del i att delta i en mässa.

Simon och Kitty Lingmerth underhöll på scen som duon Lovestruck samt fick igång oss alla innan mässan öppnade. Foto: Simon Karlsson

Trettio minuter innan mässan öppnade var det samling för alla delaktiga, både personal, utställare, underhållare och arrangörer. Simon Lingmerth, en del av Lovestruck tog kommandot, hoppade upp på scen och körde igång oss rejält med gymnastik för hela kroppen inklusive stämbanden. Nu var vi verkligen redo och inte minst på väldigt gott humör!

Ett 60-tal utställare fann sedan sin plats och många utställare skulle visa sig överraska med smakprovningar, försäljning på plats och underhållning.

Kl.11:05 lördagen 21 mars steg de första besökarna i land på Kastelletsidan och möttes av eldtunnnor och en röd matta kantad med rosenblad.

De stora svarta dörrarna öppnades och väl inne i Pansarbatteriets matsal var festen igång direkt.

Medan biljetter lästes av spelade DJ MAJO hela dagen intill garderoben. Alla besökare bjöds på ett glas bubblande VOGA och de första 100 besökarna fick en varsin goodybag i handen. Besökarna minglade runt Kastellets klassiska bröllopsdukning och njöt av utsikten från Pansarbatteriets stora fönster. Dagen till ära hade matsalen dekorerats extra med vackra blomsterarrangemang och rosenblad strötts ut lite här och var från Blomsterinspiratören i Waxholm.


Vår dekoratör och kreatör Lotta Sundh hade med rekvisita från utställare som Salta Stänk och blommor från Ur det Wilda skapat ett stämningsfullt mottagande i trappan på väg upp till utställarna i valven på plan ett.

Det är givetvis inte "a walk in the park" att arrangera ett publikt event med drop-in mitt ute i Vaxholmsfjärden. Att påstå att det är lätt vore en stor överdrift. Men vem har sagt att den enklaste vägen är den roligaste?

Det har varit en galen planeringstid med hög sjö och och starka vindar. Vi tog oss tillslut igenom alla kluriga hinder och när solen gick ner lördag kväll kändes det som om ingenting längre var omöjligt. Nu är det gjort och vi har visat att det är fullt möjligt!

Jag har lärt mig så galet mycket under den här resan och har nog aldrig sett fram emot en utvärdering så mycket.

Det har varit en sann ära att få samarbeta med alla inblandade, inte minst mina medarrangörer Izabella Cedervall och Maria Kindel och hoppas verkligen att våra vägar möts snart igen, både partners, utställare och besökare.

Fortsättning följer /

Veronica Zetterlund

Arrangör

Fortsättning följer.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk att vi klarat oss genom mörkret och ut på andra sidan.

Våren står för dörren och allt vad det innebär.

Planeringen för sommaren 2015 har redan satt igång och nu bokas årets hetaste datum upp med rasande fart.

Jag hoppas att det blir ett år med varierande innehåll, allt ifrån kick-offer till bröllop och event med spännande teman. Mycket skärgård såklart.....

Likes

Comments

Vaxholms Kastell Fotograf: Peter Nerström

Det är äntligen officiellt!

Lördagen 21:a mars 2015 blir det Bröllopsmässa i Vaxholm. På fantastiska Vaxholms Kastell.

Biljetterna har ännu inte släppts men vi erbjuder nu 25 stycken VIP-BILJETTER till de som hinner först!


www.bröllopsmässanivaxholm.se

Bröllopsmässan är den första i Vaxholms historia och vi samlar just nu de allra bästa utställare och leverantörer runt Vaxholm. Det är många som är nyfikna på vad Vaxholm har att erbjuda, både inom fest och bröllop men även boende och shopping. Så det känns fantastiskt roligt att få samla så mycket som möligt på ett och samma ställe.

Bröllopsmässan är under lördagen men redan på fredagen så finns möjlighet att mingla och prata bröllop runt restaurangerna i Vaxholm. Det kommer bjudas in till både Bröllopsmingel för alla som vill och Utställarmingel för alla leverantörer och företag.

Lördag kväll efter mässan så blir det middag och dans på Waxholms Hotell, som förr i tiden :).

På söndagen efter Bröllopsmässan öppnar festlokalerna runt Vaxholm upp och bjuder in till egna visningar. 

Så boka in en inspirerande weekend i Stockholms skärgård. Njut en helg i Vaxholm och få massor med inspiration till sommarens alla fester och kommande bröllop. Boka boende i god tid och ta med dig både anteckningsblock,  promenad- och dansskor!


Det ligger stort fokus på inspiration och att det ska finnas mycket för både damer, herrar och allt däremellan.

Utställarna ska representera både livet fram till bröllopet, allt du behöver på bröllopsdagen - både som brudpar och gäst och även livet efter bröllopet. Det planeras för direktförsäljning av spännande inredning och presenter, smakprovningar och experter inom områden som boende, försäkringar, vigsel och relationer.

Besökarna på Bröllopsmässan i Vaxholm ska få en upplevelse för alla sinnen!


Kika in på hemsidan för att läsa mer om VIP-biljetterna till rabatterat pris, endast 25 stycken till försäljning. Ordinarie biljetter släpps snart!

Det kommer mer information om alla detaljer eftersom. Se till att du följer Bröllopsmässan i Vaxholm för att inte missa något och tipsa dina vänner:

Facebook

Twitter

Instagram

#bröllopsmässanivaxholm


Mycket kärlek/

Veronica Zetterlund

Arrangör

Likes

Comments

Brudbuketten har en lång historia och på resans gång har både syfte och utseende förändrats. Vad som på 1700-talet var ett litet smycke av doftande örter och kryddor i bältet eller håret blev på 1800-talet en gigantiskt blomsterbukett som tog all uppmärksamhet, ofta till skräddarens stora förtret.

Idag har många brudpar fortfarande mycket symbolik och gamla traditioner med i sitt blomsterval men lika många väljer blommor efter säsong, färg och form. Det är heller inte ovanligt att vi väljer bukett efter personlighet och stil och sedan låter buketten styra många andra val som dekorationer och färgval. Det som utmärker nutidens buketter är mångfalden av färg och form, det är fantastiskt mycket personlighet i dagens moderna buketter. Vi ser utsmyckningar som pärlor, broscher, knappar och sidenband men även tyg och pappersblommor.

Det finns mängder med roliga tips och kreativa alternativ till buketten att hitta idag på nätet. Ett exempel som kan tänkas sprida sig ut i världen är att i buketten ha ett par lösa blommor som brud/brudgummen före eller efter vigseln lämnar över till någon som betyder mycket för brudparet som till exempel syskon, föräldrar eller svärföräldrar. Idag har vi sett exempel där brud/brudgum lämnar över en till sin mamma på väg fram till vigsel för att sedan lämnar över en till sin svärmor efter vigseln. En fin och betydelsefull gest. Följ med bak i tiden med dessa historiska bilder på tidstypiska brudbuketter :


Tidigt 1800-tal

1898


1910

1920


1920

1930

1930

1940

1950

1950

1960


1970

1980


1990


2000-tal


Nutid, buketterna har otaliga variationer och färgkombinationer. Härligt, färgsprakande och personligt!

2014Samtliga bilder hämtade från Pinterest. 

Välkomna till Event i Vaxholms anslagstavla för inspirerande buketter i alla olika former: http://www.pinterest.com/eventivaxholm/buketter/

Veronica Zetterlund

din bröllopskoordinator i Vaxholm

Likes

Comments


Jag har aldrig varit vidare bra på att vara ensam. Det gör mig vansinnigt rastlös och uttråkad. Att jag idag sitter otaliga timmar ensam vid min dator är ett under och resulterar såklart i många möten, både spontana och planerade, där jag generöst delar med mig av mig själv och mina tankar. Det får ni leva med!

För så är det, sådan är jag. Jag går gärna min egen väg men helst inte ensam!

När jag och min man möttes för 12 år sedan så slog kärleken ner ordentligt och allt föll på plats. Det bästa av allt, vi blev lika hårt träffade båda två.  Allt var precis så som det skulle vara, förtrollande, overkligt och omskakande. Det var som om alla andra människor var statister eller på sin höjd spelade en biroll i vad som blev den bästa kärleksfilmen någonsin. 

Det fanns aldrig någon osäkerhet när det gällde oss. Vi stannade aldrig upp utan tackade ja till framtiden som vi självklart skulle dela. Inom ett år hade vi flyttat till vårt andra hem tillsammans och var delägare i en restaurang runt hörnet. Inga som helst konstigheter. När vi åtta år senare sålde vår älskade krog och satt med våra fyra (!) barn på Arlanda så tittade vi upp på varandra, tog ett djupt andetag och stannade upp. Vi lärde oss mycket de kommande nio veckorna långt hemifrån. Vi lärde oss att vara två föräldrar på en gång, vi lärde oss att inte vara oumbärliga och vi mindes känslan av hur det var när vi träffades och alla andra var statister i vår alldeles egna film. Livet var härligt och mycket som vanligt, vi mot världen. Självklart kom verkligheten och det blev dags för nya utmaningar. Det blev dock en helt ny verklighet för oss. Främmande.

Sedan 2012 hade vi alltså för första gången två helt olika jobb, två helt olika arbetsplatser, vi fick prova på det här med att leva två liv och ändå leva som att vi delade allt. Alltså att ha två separata jobb och umgås på fritiden. Fy fasen vad svårt. Detta är ju så självklart för de flesta men vi var som vilse i verkligheten. Plötsligt var vi tvungna att förklara saker som hänt under vår dag med tusentals ord och beskriva personer som den andre aldrig ens träffat. Så spännande kan man tycka. Nej fy så trist. Vi blev för första gången ointresserade av den andres dag på jobbet. Vi tröttnade tillslut på att försöka återberätta. Inte medvetet såklart, vi trodde att vi försökte. Men arbetet är en vansinnigt stor del i ett liv, i våra liv har den alltid tagit väldigt stor plats. Nu var arbetet inte längre vårt gemensamma intresse. Arbetet blev nu ett liv utanför oss, inte en del av oss.

Vi kämpade på ett par år och det var mer och mer tydligt att bristen på driv, bristen på lust och bristen på gemensamma mål inom arbetet gjorde oss mindre lyckliga. Vår gnista fanns inte riktigt där. Vi kom på oss själva med att ständigt söka extra jobb, jaga och välkomna nya idéer, uppdrag och utmaningar. Var det ett café vi behövde, nej vi behövde nog tre, fyra stycken. Eller se här, det här kan väl bli ett fint bed & breakfast, i Portugal? Vi drömde om gemensamma planer och såg till att få barnvakt för att arbeta extra någonstans tillsammans.  Roligare än att både gå på bio och promenera i parker hand i hand.

Så föddes Event i Vaxholm. Idag är jag egen företagare igen, med min älskade man vid min sida. Trots att Jonas fortfarande har en anställning på annat håll så finns han där med ett gemensamt intresse för vårt Event i Vaxholm. Vi får tillfällen att göra gemensamma uppdrag, bemanna tillställningar, rodda bröllop mitt i natten, arrangera och planera som det dreamteam vi är. Det är en nyttig krydda i vår vardag, om inte livsviktig har vi märkt. Och vi gör det så bra!

Jag är så otroligt glad för att jag har äran att dela tid och rum med dig, älskade Jonas. Du är fantastisk, jag är nog det jag med men tillsammans är vi oslagbara! Grattis till oss på vår 8:e bröllopsdag. Nu kör vi gärnet i resten av vårat liv!
Skål för oss!


Med kärlek ❤

Veronica

Likes

Comments

Såklart att Vaxholm är värd en liten sång tänkte jag en sen kväll i september. 

Visst vill vi visa vår stad kärlek och uppskattning. det är väl det minsta vi kan göra som tack för allt vackert vår stad bjuder på. Så får det bli, en sång för Vaxholm, av och med Vaxholmare!         

Det var bara en av många tokiga idéer jag kläcker när mörkret faller och natten närmar sig. Den här idéen ville dock inte lägga sig alls. Vilket jag är väldigt glad över idag!

Som många andra här i Vaxholm så är låtskrivare Lisa Lindebergh en sådan människa som ser möjligheter och har den goda smaken att ta emot en bra idé ;). Lisa tog min önskan och förverkligade den till fina rader på ett papper. Rader som Lisa sedan tonsatte och vips så var en sång skapad! Ungefär så! Precis lika god smak hade även två lokala företagare med hjärtat på rätt ställe; Classe Zetterlund & Nicky Forbes som med sina företag Vaxholms Värmeservice och Waxholms Hotell gick in och sponsrade så att allt detta blev verklighet på mindre än två veckor.

Trafikantveckan här i Vaxholm var endast några dagar bort. Tanken var att under veckans höjdpunkt, den bilfria dagen, framföra sången för att verkligen stärka VI-känslan och påminna om hur mycket som är möjligt med gemensamma krafter.

Nu behövde vi bara en kör....och möjligen öva ett par gånger innan framförandet. Vi hörde oss för i våra nätverk, sångfåglar från alla Vaxholms grundskolor var målet. Men vi hade bara 10 dagar på oss före framförandet. På första repet var vi ett tiotal, andra repet kom ytterligare ett tiotal. På lördagen 20e september var vi närmare 30 glada i olika åldrar och från alla hörn av Vaxholm på scen.


Melanie från Resarö var en av alla barn och ungdomar som sjöng med i kören. Här övar vi i Söderfjärdsskolans musiksal.

Självklart att vår sång "Hamnen och borgen" är kvar och kommer med all säkerhet att sjungas varje skolavslutning i tusen år till.

Men alla årets övriga dagar kan vi nu även sjunga tillsammans till "Jag älskar Vaxholm". Fint tycker jag.

Framförandet inför publik på Rådhustorget i Vaxholm. Bilfria dagen ( I stan utan min bil ) 20/9 2014 #trafikantveckan


Likes

Comments

Det har varit en intensiv period, tror många kan hålla med mig där. Vilken säsong här ute!

Det blev många bemanningsuppdrag under sommaren och vi fick glädjen att skicka våra fantastiska servitörer, kockar och barpersonal till både små och stora uppdrag. Det är ett härligt team som omringar mig och det känns otroligt skönt att kunna skicka iväg personal som gör vad som förväntas av dem och ännu lite till! Tack till er allihop - mycket kärlek!

Parallellt med dessa uppdrag har jag planerat sommarens alla event, många magiska bröllop blev det, höstens uppdrag med Trafikantveckan och alla nya uppdrag som påbörjat sin planering inför 2015.

Trafikantveckan nådde mina förväntningar och jag kan bara känna mig superglad över att allt gick så bra och att vädret var strålande! Det var många företag och privatpersoner som ställde upp på en den ena, en den andra idén som studsade ur mitt huvud. Känns så fint att jag möttes av sådan entusiasm för alla mina uppslag. Detta var ju inget vi arrangerat tillsammans förut!

Jag har haft ett par större event med mycket detaljplanering i år och det är med barnslig förtjusning jag snöat in mig i detaljer och förlorat mig i romantiska blomsterdekorationer, glittriga discoaccessoarer eller färgglada flaggspel. Utöver dem så har jag även fått äran att arrangera en 4-dagars kick-off åt ett gäng galna grabbar från Helsingborg och en heldagskonferens åt ett transportbolag i Stockholm. Även dessa uppdrag var så roliga att ta sig an. Nu tänkte jag att jag skulle sammanställa alla fina mail från mina nöjda uppdragsgivare och lägga till som referenser på hemsidan. Det borde jag väl dela med mig av? :)

Jag gick in i detta med en tre-årsplan i höstas. Idag närmar jag mig heltid med rasande tempo. Nu gäller det att sitta på händerna och bita sig i läppen en eller två gånger innan jag sträcker upp handen och ropar JA, det vore kul, det ordnar jag! Är det möjligt? Hur sitter man på händerna?

Jag erkänner att trots alla bollar i luften samtidigt slutar inte min hjärna producera nya, vansinnigt oemotståndliga idéer som jag bara måste förverkliga. Fruktansvärt frustrerande med tanke på att mina dygn fortfarande bara rymmer 24 timmar. Måste lägga lite energi i den frågan....

En av dessa idéer vill jag presentera idag: Bröllopsmingel i VaxholmJag tänkte berätta mer om ett par dagar, så länge är ni välkomna att läsa mer på hemsidan och på Bröllopsmingels egna facebooksida!

Missa inte dessa grymma tillfällen ( ca 7st per år ) att inspireras av andra blivande brudpar, träffa gästande experter, få massvis med tips och ovärderliga råd från mig som bröllopskoordinator. KOSTNADSFRITT och SUPERKUL!

SÅ, känner du någon som planerar sitt bröllop? Hälsa dem välkomna till Vaxholm! Första gången torsdagen 23e oktober kl. 18:30 - 20:00 på Waxholms Hotell i Nickys bar. Beställ något gott från barmenyn och slå dig ner i en fåtölj tillsammans med mig och förhoppningsvis många andra bröllopsfantaster :)

Maila gärna mig vid intresse: veronica@eventivaxholm.se

Vi ses snart!

Veronica Zetterlund

Likes

Comments

Vilken sommar!

Vaxholm har visat sig från sin allra bästa sida med sol, värme och glada människor.

Varje vecka har fyllts med spännande uppdrag, möhippor, födelsedagsfester och alla fantastiska bröllop.

Jag anande nästan att det inte skulle finnas utrymme för blogginlägg under de mest hektiska månaderna. Och så blev det tyvärr.

Jag har samlat en del bilder på hög från alla sommarens event och ska försöka dela med mig så snart det lugnat ner sig! ( läs november ).

Kul att spara ett gäng härliga tillbakablickar när hösten är här. Tänkte ändå bjuda på ett litet smakprov från sommaren med Event i Vaxholm.


Plötsligt händer det, Jag & Niklas som annars brukar stå i köket får sitta ner med gästerna och njuta en bröllopsmiddag.

Förfriskningar i sommarvärmen. 

En bröllopskoordinator känner sig såhär när allt är klart och gästerna kommer om först tio minuter

Det var någon som påstod att en bröllopskoordinator gör allt, så jag var tvungen att prova...Här bemannar vi ett sommarbröllop på Badholmen


En av alla möhippor gick i hälsans tecken. Eriksö beach.


Bordsplacering på ett augustibröllop, Kastellet Vaxholm


Brudbukett från Blomsterinspiratören i Vaxholm


En härlig lunch på Waxholms Hotell med brud och brudtärna några timmar före vigseln


I augusti arrangerade vi en vigsel på Kullarna, Batteriparken i Vaxholm


Alla härliga event i Vaxholm börjar med bra utsikt, här från Champagnebaren C-bar i juli

En mysig möhippe-lunch i gröngräset

Detaljbild från ett bröllop på Galleri Roddarhuset

Likes

Comments

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I lördags var det dags att lämna Vaxholm för Bogesundslandet. 4km väster om Vaxholm klev vi in i en sagovärld som kastade oss mellan 1600- , 1700-, 1800-tal och nutid på fantastiska Bogesunds Slott.

Hela slottet med dess 4 våningar var hyrt för bröllop. Temat var medeltidsromantiskt och gäster som Sofia Von Studsmatta och Åsa Af Rödhwin gästade Slottet.

Med blomsterdekorationer, porslinsfigurer, vintageklänningar i spets och antika böcker förtrollades det annars så tomma slottet, våning för våning. Resultatet blev till ett första kapitel ur en inbunden kärleksroman med löften om romantik, rusdrycker och silverfat med dignande godsaker. Ett första kapitel som gör det omöjligt att inte vilja ha mer och läsa till det allra sista bladet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1949 förklarades Bogesund Slott till ett byggnadsminne med tapeter och kakelugnar från sent 1700-tal och bevarade inredningsdetaljer från 1600-talet. Slottet ägs idag av Statens Fastighetsverk och hyrs i sin tur av Bogesund Slott AB. Tack vare det så är slottet sedan några år tillbaka öppet för allmänheten med guidade visningar och det finns även möjlighet att hyra slottet för privata tillställningar. 

Ett nära samarbete med Bogesunds Slottsvandrarhem gör det möjligt att som i lördags trolla fram en tre-rätters bröllopsmiddag för 100 personer, i ett omöblerat Slott utan kök och med rinnande vatten fyra våningar ner, det ni!

Jag och Jonas fick äran att bistå med fyra personal till lördagens festligheter och självklart passade jag på att föreviga slottet som levde upp på nytt, när det skrattades, trampades, skålades och dansades precis som förr.....

Kakelugnar från sent 1700-tal och 1800-tal.

Vackert som en tavla.

I väntan på gästerna och de nygifta

De sista förberedelserna 

Honnörsbordet högst upp i Slottet

Genomgång i det provisoriskt uppbyggda köket fyra våningar upp i Slottet. Andreas & Kicki från Bogesunds Slottsvandrarhem informerar. 

Jonas lägger förrätten.

Bakom stängda dörrar andas personalen ut en sekund när all mat serverats. 

Glasverandan fungerar oftast som matsal, i lördags vart det dansgolv. Bandet repar i bakgrunden.

Ett bibliotek i väntan på kaffesugna

Här serveras kaffe och tårta efter middagen 

Godnatt slottet och tack för denna gång...

Nyttiga länkar:

Info och historia om Bogesund Slott

För bokningsförfrågan och kontakt på Bogesunds Slottsvandrarhem

För helarrangemang och bröllopskoordination

Med kärlek

Veronica Zetterlund

Event i Vaxholm


Likes

Comments


Hörde jag högsäsong? Redan? 

Tänk vad sol och värme gör med planeringen. Allt fick plötsligt prio ett och telefonen har ringt konstant. Fick känslan av att många fick panik när plötsligt sommaren kom och hälsade på. Stressen av att sommaren redan börjat fick många att inse att det var hög tid att boka alla möten nu på en gång, innan semestern är här. 

Själv bokade jag in en lunch med min man i veckan och planerade alla helger fram till oktober. Vi bemannar ju även en rad olika events och nu dök det upp studentmottagningar, bröllop och kalas i sista sekund. Det är bara att hänga kockmössan och förklädet i hallen, lättillgängligt! Sammanfattningsvis så kommer inte många tummar bli rullade här detta år...

Det bästa med värmen och det fantastiska vädret den senaste veckan är att dygnen blev något längre. Trots mycket jobb så kunde vi ändå ta med barnen till stranden, umgås och sitta ute de kvällar vi var lediga.

Här följer en rad med bilder från veckan som varit, de flesta talar för sig själva:Familjemiddag på altanen

Kvällsmöte i Båthuset, Restaurang W i Vaxholms gästhamn

Love tree nedanför Bogesunds Slott, i bakgrunden skymtar Café Parkvillan

Öppet hus på Vaxholms Roddförening. Här bokar jag även in fester, ingen dålig utsikt!Morgonmöte hos Husmorslisa som har restaurang hemma i sin villa på Resarö


Söndagsbesök med fika, Bogesunds Slott

Lunchmöte  på Winbergs i hamnen


Eriksö sandstrand, en kväll i Vaxholm

Likes

Comments