Detta var min outfit idag

Såhär ser jag ut i håret just nu

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söker dessa NIKE air force i storlek 38! Någon som vet vart jag kan få tag på dem i närheten av Örebro eller på någon legit hemsida? Har kollat på Nike.se men skulle helst vilja beställa så det inte blir så mycket i frakt osv. Tacksam för svar!

Likes

Comments

Har idag klippt och slingat mitt hår! Sjukt nöjd över resultatet och känner bara att jag är redo för sommaren nu! Åhh vad bra allt är!!

Likes

Comments

Hur mina naglar ser ut just nu.

Likes

Comments

Detta var det som fick följa med mig hem efter en kort shoppingdag i örebro. Hade tänkt köpa mycket mer men allt jag planerat att köpa passade inte eller fanns ej, typiskt när man väl har pengar...

Likes

Comments

Valborg igår var härligt! Började dagen med skola och sedan blev det att vi åkte in till Nora några stycken på roadtrip! En vän till mig har nyligen tagit körkort så han ville köra (längtar såååååå till när jag själv tar körkort!) och sedan i Nora så blev det Nora glass som ni ser på bilden. Var inte jätte fint väder men sällskapet var bra så det var trevligt ändå!

På kvällen blev det lite festligheter hos en vän som nyligen fyllt 18. Var trevligt och kul att få träffa lite andra personer som man vanligtvis inte umgås med. Sedan blev det hemgång så jag och Emelie gick hem till mig, sedan somna jag.

Dagen kommer bestå av ytterligare firande men denna gång gäller det min morfar och min kusin. Båda fyller år idag så ett stort grattis till er! Nu ska jag göra mig iordning för dagen så hoppas ni också haft en trevligt Valborg och får en trevlig start på maj!

Jag och min kusin Emelie.

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på högskolor och vad deras antagningspoäng är till vissa program. Det program som jag verkligen vill gå är såklart också det som är bland de som har högst antagningspoäng. Jag tror bara att det är läkarprogrammet som har högre...
Jag vill söka till att bli psykolog.

Förra året låg antagningspoängen på 21,7 gällande betyg och 1,6 på högskoleprovet. Det innebär i princip att jag måsta ha A i alla ämnen och även ha meritpoäng. Mitt mål är verkligen att kunna ha en chans till detta och jag försöker att göra allt som jag kan för att uppnå det. Tyvärr så har jag en väldig press från mig själv att lyckas och det är inte lätt när jag väl misslyckas. Blir så besviken på mig själv att jag kan sitta och gråta på lektionen bara för att jag missade en uppgift. Om jag inte förstår något som vi har en genomgång på blir jag så förbannad på mig själv och tänker "Men det här ska du ju kunna! Fan vad dålig du är." Det är jobbigt att hela tiden ha den pressen vilandes på axlarna för den försvinner inte. När en uppgift är klar så kommer en ny, det spelar ingen roll om det är en liten läxa eller ett prov. Jag sätter ändå press på mig själv.

Min motivation till att fortsätta även när det är som jobbigast är just högskolan. Jag vill så gärna komma in på psykologiprogrammet och leva min dröm. Det är vad jag vill. Men jag har självklart en backup plan ifall jag inte kommer in och det är juridiken. Dock har även den hög antagningspoäng men ligger lite under psykologin. Dessa två alternativ är de jag har, det jag vill just nu. Självklart så kan detta ändras, har ju ett år kvar på gymnasiet och mycket kan hända på ett år.

Likes

Comments

Igår var det att döma innebandy hela dagen och det gick väl helt okej. Fick lite mer matcher än tänkt men det är skönt att få tjäna lite pengar (äntligen). Nu när innebandy säsongen typ är slut så har jag ju inte fått någon inkomst utöver studiebidraget så har varit tufft! Skönt med en ändring på det nu iallafall!

Annars så hände det inte så mycket igår utan det blev att åka hem till Olle och bara ta det lungt. Idag väntas lite plugg och sedan kanske ett träningspass.

Blev träffad när jag satt på bänken och pratade med min domarkollega....

Likes

Comments

1. Jag älskar godis alldeles för mycket.

2. Jag sover oftast 9-10 timmar om dygnet.

3. Mina värsta fobier är spindlar och höjder.

4. Jag kan inte somna utan att TV:n är på.

5. Jag tycker inte om att städa mitt egna rum men att städa någon annans eller ett annat rum i huset är kul!

6. Jag väger mig varje dag, ibland flera gånger på samma dag.

7. Jag älskar skräckfilmer!

8. När jag blir arg så gråter jag, kan aldrig bli riktigt förbannad.

9. Jag fnittrar hela tiden och ibland är det även mitt svar på saker och ting.

10. Jag sover med lampan tänd, kan inte somna annars.

Likes

Comments

Blev ett träningspass idag som jag hoppades! Körde med Emelie och Natalie (var hennes pass vi körde) och det var såååå skönt. Nu blir det att vila upp sig inför morgondagen och äta massa godis!

Likes

Comments