Hejsan på er alla! Idag blev det en hemmadag! Eftersom jag har problem med knät så påverkar det annat också... Jag får inte sova någonting och på två nätter har jag sovit 4 timmar! Men i morse runt 3-4 tiden så somnade jag och sov till 13.00! Det var mycket skönt! I morgon ringer läkaren så jag hoppas på att jag kan få någon slags smärtstillande! Det kan behövas...Menmen annars mår jag mycket bra. Lugnt i skolan och jag har fått jobb allt är bra ändå! Nästa torsdag slutar vi skolan så efterlängtat, det ska bli så skönt! Nu duschen sen mys i sängen framför en bra film!
Ha det underbart!
Puss och kram från mig ❤️️😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 97 Readers

Likes

Comments

Hejsan mina fina bloggläsare, allt bra med er? Med mig är det bara bra, just nu sitter jag och väntar på kommunikationen. Idag hittade dem yttligare en larv i maten... Så jag och Felicia åkte till Coop och handlade en macka. Idag ska jag och pappa åka till Stockholm och titta på Speedway mellan, Hammarby-Griparna. I morgon är det kristihimmelfärd, vad händer då?
Jag ska inte göra något speciellt, sedan på Fredag så ska jag vara med Fellebelle och vi ska på bio sedan ska vi ut och käka. 

Ha en fortsatt bra dag!
Kram ?

Likes

Comments

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det väl helt okej.. väntar fortfarande på operation och jag mår inte speciellt bra i knät.. Jag har sovit väldigt lite dem senaste 3 dagarna. Är väldigt trött och mår inte speciellt bra. Menmen måste tänka positivt, idag är första dagen jag är i skolan för denna vecka pga att jag var hemma eftersom jag inte har sovit. Nu ska jag ha kommunikation.
Ha en fortsatt bra dag! 

PUSS&KRAM ❤

Likes

Comments

Hej mina fina bloggläsare! I fredags fick jag reda på mitt röntgen svar som jag väntat på i 6månader. Det visade sig att minisken är av... Så nu väntas operation! Det kommer bli många jobbiga dagar fram tills dess!

Godnatt och sov så gott! ❤️️😘

  • 103 Readers

Likes

Comments

Godmorgon alla fina. Allt bra med er? Med mig är det väl bra.. Det är måndag och det är alltid lika jobbigt... 😞 
Menmen idag blir det skola som vanligt till 15.20 sedan ska jag försöka åka till min gamla praktikplats och lämna pengar. Vi ska nämligen vara med i vårruset som går av stapeln i Norrköping. 😄 
Det kommer bli grymt! 

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare! 😘
PUSS&KRAM ❤Likes

Comments

Godmorgon mina fina bloggläsare. Allt bra med er? Med  mig är det bara bra. Skolan börjar halv 11 som vanligt, så jävla skönt. Det värsta är att man går till 15.25.. 😔 Men bara för att det är fredag så mår man perfekt. Jag ska förmodligen träffa tvillingarna idag, men vi får se hur dem mår. 

Ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare. 

PUSS&KRAM ❤

Likes

Comments

Hejsan mina fina bloggläsare, allt bra med er? Med mig är det bara bra! Påskhelgen har varit perfekt. I torsdags åkte jag till Vrena för att fira påsk med min farbror och hans fru. På fredagen åkte vi till Oxelösund för att fira med resten av släkten. Mamma och pappa var i husvagnen hela helgen, dem kom hem på lördagen. På söndagen åkte vi till Hölö för att fira med släkten på mammas sida. Mamma och pappa ville tillbaka till husvagnen, så när vi kom hem på söndagseftermiddagen så åkte jag till Ann-Sofie och sov där. Sedan på måndagen så var jag bjuden på fika hemma hos min faster, det blev tårta, bullar och saft. Så min påskhelg har varit fullspäckad men helt underbar. 

Skolan började i går igen efter lovet. Lovet gick väldigt fort, men nu är det inte många veckor kvar. 3 hela veckor sedan är det bara 3-4 dagars veckor. SEDAN ÄR DET SOMMARLOV!!!!!! Så jävla skönt det ska bli. 

Ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare. 

PUSS&KRAM ❤


Likes

Comments

Hejsan alla fina. Allt bra med er? Med mig är det helt okej. Är tillbaka i skolan idag efter tre dagar som sjuk.. 😔

Dem dagarna har varit sjukt jobbiga. Jag har haft feber och har hostat som bara den.. Men nu är det väl bättre, det positiva är att jag inte har någon feber och att jag orkar med skolan. När jag kom till skolan så var ingen i min klass här, förstod då att samhällen också var inställd, så nu sitter jag här och väntar på att lektion. Efter skolan blir det att träffa Vilda och Majken. 

Sist men inte minst vill jag gratta min fina underbara älskade vän Emma som äntligen har hitta sin kärlek. Det är du så värd! Love you! ❤

Likes

Comments

Hejsan mina finaste bloggläsare. Torsdag idag och skolan rullar på som vanligt. Började halv 9 och slutar 15.00. Då blir det omprov i samhäll och sedan åker jag hem till Maja och får mina naglar fixade. I morgon är det äntligen Fredag igen, så underbart. Blir hemma fredag, lördag så åker jag och Ann-Sofie till Oxelösund för att prova på olika träningspass. Det kommer  bli grymt. På Söndag är det äntligen HEMMA PREMIÄR! IFK- HIF!! Längtar som fan.

Ha en bra dag! Vi hör sen! 

Puss och kram 😄💗 Likes

Comments

Grattis på födelsedagen bästa Alle! Hoppas du får en underbar dag! Kram 😃


Likes

Comments