Hejsan, denna veckan har det varit mycket jobb (som vanligt), alla hjärtans dag och nu avslutas min vecka med att ligga sjuk i sängen och jobb ikväll.

Alla hjärtans dag var super mysigt med nära och kära! Först följde jag med Matti till studion där vi chillade och lyssnade på massor med bra musik, sen träffade jag Maja efter det och var lite med henne. Efter det åkte jag hem för att fixa mig inför en super mysig kväll med min baby. Var hos honom vid halv 7 kanske och då möttes jag av tända ljus och en stor fin ros, hur söööt?
Efter det åkte vi till Wild West Steakhouse och åt tvårätters, och hade det allmänt mysigt! Bästa kvällen på länge verkligen!

I helgen har jag inga speciella planer, ska ut med Jelena men annars ska jag bara vila för ännu en vecka fullspäckad av jobb. Vill försöka ta mig till gymmet också men vi får se hur snart jag blir frisk

Puss puss!

Likes

Comments

Hej, denna helg bestod av jobb morgon till kväll, fredag-söndag. Känner mig helt trött i kroppen och känner verkligen att jag förtjänar min lediga dag idag, som jag för övrigt inte trodde jag skulle ha.
Förutom jobb blev det lite festligt på lördagen då Jelena och Hannah kom till mig efter jobbet, vi fixade oss lite snabbt sen drog vi ut. Inte nog med det fick jag även ett spontant efterlängtat besök!! Overall var det en bra helg, nu är det ny jobb vecka (och ny helg) på gång.

Det är även alla hjärtans dag imorgon, har ni några planer?
Jag vet faktiskt inte jag och min kille ska göra, han ville planera allt för imorgon. Det ända jag vet är att jag ska vara finklädd, haha.. Det kommer säkert blir hur bra som helst, det brukar det bli!

Likes

Comments

Som rubriken säger, första blogginlägget. Är inte alls van vid att blogga och vi får väl se om jag kommer tycka det r roligt nog för att fortsätta med, men ska försöka hålla igång det.

En liten beskrivning av mig kanske hade varit bra; jag är 19 år gammal, snart 20.

Som person skulle jag väl säga att jag är väldigt glad och målinriktad. Jag vet vad jag vill ha av mitt liv och anstränger mig gärna för att komma dit. Gillar att hitta på saker samtidigt som jag gillar att bara ligga i sängen och inte göra någonting alls överhuvudtaget. Älskar även musik, och series!!!

Dagarna spenderar jag på något av mina jobb, och jobbar jag inte är jag med min familj, pojkvän eller vänner. Jag älskar att resa, trots att det inte finns så mycket tid för det just nu tyvärr. Bor för övrigt själv lite utanför Centrum i Halmstad, en fin stad på västkusten!

Min blogg kommer mest handla om mina dagar, mat (för jag älskar mat), resor som jag kommer/vill göra eller har gjort och träning (dom gångerna jag faktiskt tränar haha).

Ha de gött sålänge!

Likes

Comments