Postad i: Mitt liv, Skolan, Nytt

Har inte bloggat på ett tag men känner inte att det är roligt längre. Kommer ingenstans och vet inte hur jag ska utvecklas för att nå ut till fler.

Jag tänkte summera mitt sommarlov då det är ca 2 veckor kvar innan jag börjar 2an.

Juni

Fick sommarlov i juni och juni bestod av jobb och bara njuta av sommarlovet. Hände inte så mycket under de sista veckorna av juni.

Juli
Jag hade mycket pass på jobbet men hann ändå med mycket saker att göra.

• vi åkte till min faster och kusinerna utanför Göteborg där vi också besökte Liseberg.
• jag och mina föräldrar var ute i husvagnen.
• Vi åkte till Västervik en hel dag och gick nere vid hamnen. Vi besökte mina andra faster och kusinerna samma dag som vi var i Västervik.
• Firade farmor.
• Var på 50 årsfest som slutade med att vi var på ett bröllop så värdparet hade hållit det hemligt och de skulle gifta sig. Det var verkligen fint!
• Var på stan med en vän och shoppade.

Augusti

Ja då är vi redan i augusti och lovet börjar lida mot sitt slut. Har 2 veckor kvar innan jag börjar skolan. Har inte planerat jättemycket mer än att jag ska försöka träffa lite vänner innan skolan drar igång. Har också bokat in ett frisörbesök innan skolan börjar. Så man ser fräsch ut och redo för hösten. Plus att jag fyller innan skolan börjar.

Här är lite hur mitt sommarlov har varit. Jag har verkligen haft ett superbra lov, visst kanske inte blev som jag ville men är ändå glad. Var min första sommar med ett jobb och jag är så lycklig att jag fick chansen att få börja jobba. Hade viljat träffa mer vänner men det är lite svårt då de flesta jobbar och åker iväg på sitt håll.

Kram Evelinn

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Mat

Igår fyllde min mamma 50år så hennes dag började med att vi gick upp och sjöng runt 04:45 då pappa skulle till jobbet. Av oss fick hon en resa med Birka Cruises som hon och pappa ska få åka på. Sedan på kvällen var vi ute och åt på restaurang i Linköping. Det var verkligen supergott!

Nu idag kommer mormor och morfar ut och firar mamma sedan har vi en fest i slutet av augusti.

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Mat

Vaknade för ca 3 timmar sen och har inte kunnat somna om så nu ger jag upp och går upp istället eller jag ligger kvar i sängen men är ändå vaken. Fattar inte varför jag inte kunnat sova. Har vridit och vänt på mig vart uppe och hämtat vatten men inget hjälper.

Idag ska jag och mamma in till Norrköping och göra lite ärenden iallafall vad vi prata om i söndags sen kan det säkert bli ändringar. Men jag vill verkligen in dit då jag är så himla sugen på sushi.

Kram Evelinn

Likes

Comments