Postad i: Mitt liv

Jag skrev ju förra veckan att jag skulle ta en blogg paus men nu är jag tillbaka igen efter pausen.

I onsdags åkte jag in till Norrköping för att ha ett sista samtal med min kurator. Men när jag väl var där och satt och väntade på min tur så kollade jag kalendern och det visade sig att jag tagit fel på datumet. Skulle ha samtalet dagen efter men det avbokade jag.

I torsdags gick jag upp skapligt och åkte in till stan för att träffa en vän. Planen var att jag skulle hitta en klänning till festen vi ska ha nu i augusti. Vi gick i alla klädaffärer men det fanns inget som fall mig i smaken. Men tillslut hitta jag två klänningar. Åkte senare hem och tog det lugnt.

I fredags var vi ute i husvagnen och hämtade hem lite grejer.

I lördags och igår jobba jag och det var två långa pass. Jobbade sammanlagt 17 timmar i helgen men nu är jag ledig till fredag.

Kram Evelinn

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag har kommit ner i en svacka när det kommer till bloggen känner att jag inte skriver något intressant och har tappat viljan och motivationen till att blogga. Mina dagar ser typ likadana ut och det känner jag inte för att blogga om. Så det här blir nog sista inlägget för den här veckan i alla fall sen får jag se om jag börjar blogga igen nästa vecka men det märker ni.

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag är det mitt sista kuratorsamtal sen har jag gått alla de gångerna som man får om jag inte vill söka om att fortsätta gå. Alla samtal har hjälpt mig och jag är lite klokare och vet hur jag ska göra om det blir tufft för mig och om jag får negativa tankar.

Har tid klockan 3 så ska åka in till stan vid 14.

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Mat

Igår jobbade jag till 22 så var hemma runt 22:30. Kunde inte somna direkt så låg länge och prata med kompisar på Snapchat. Mitt huvud var trött men kroppen var rastlös och jag förstår inte hur jag kunde vara rastlös då jag hade stått i flera timmar. Jag somnade tillslut och vaknade utvilad och pigg.

Nu är klockan snart 15:45 och jag ska äta sedan väntas ett pass på jobbet. Idag jobbar jag från 17:45-21 så det är ett kort pass.

Gårdagens mat. Hade med mig pastasallad till jobbet. Jag älskar verkligen pasta men hade gjort så mycket mat att jag inte orkade eller kände för att äta upp allt.

Kram Evelinn

Likes

Comments