Postad i: Mitt liv, Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Har inte haft något roligt att blogga de senaste dagarna, var ledig i måndags och tisdags och i måndags så pluggade jag och tog det lugnt och tisdags samma. Igår gjorde jag inget speciellt heller och idag slutade jag tidigare än vad jag skulle.

Då mina rosa färg blev mer urtvättad och håret hade alla möjliga färger, så slängde jag i en röd inpackning i håret som jag fick av en kompis. Blev inte supernöjd med färgen men nu när det gått några dagar så börjar jag gilla den. Kände att håret behövde uppfräschning innan jag ska till frisören för det var inte alls snyggt med blond,persika och rosa partier i håret. Ni kan själva se på bilden hur det såg ut

Kram Evelinn

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Jag har alltid tagit ett eget ansvar, det började faktiskt när jag redan var runt 5 och då började jag med att göra egen frukost, här fick man inget serverat och jag är både lycklig och avundsjuk att mina föräldrar gjorde så. Jag är lycklig att jag redan fick ta eget ansvar när jag var 5 för man lär sig så mycket, men avundsjuk på alla vänner som fick allt serverat.

Nu står jag här idag som 17åring har haft eget ansvar hur länge som helst, idag kan jag bara tacka mina föräldrar för att dom lät mig ta eget ansvar i så tidig ålder. Jag är glad att min mamma aldrig vart någon som bäddar ens säng, tvättar ens kläder eller så för jag har blivit självständig och klarar ett hushåll.

Jag ser en stor fördel med att ha fått ta eget ansvar i tidig ålder, jag kunde redan när jag var runt 10 tvätta kläder, köra diskmaskinen och städa.

Jag vill bara tacka mina föräldrar att dom har vart hårda och bestämda när det kommer till eget ansvar. Hade jag inte fått ta eget ansvar i tidig ålder hade jag nog inte vart så händig och kunnat städa huset + tvätta kläder som jag kan nu.

Nästa år fyller jag 18 och jag skulle lätt kunna flytta hemifrån om jag hade en ekonomi som var stadig, så mogen känner jag mig och så redo för ansvar kan jag ta.

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Bakning

Har bakat och ätit kvällsmat för ett tag sen, det vart en god kaka och maten var god. Sitter med färg i ögonbrynen, kände det var dags att fräscha upp dom med lite mörkare färg. Ser också på tv och ska efter verkningstiden är slut på färgen ska jag lägga en ansiktsmask.

Brownie med saltkola överdrag, receptet kommer från mittkök

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Skolan

Skoldagen har vart bra hade livsmedelskunskap och svenska, dagen gick verkligen fort och var inte jätte ansträngande. Kom hem runt 16 och har inte gjort så mycket, det blev taco till middag och nu ligger jag i soffan och ser på idol.

Har inget speciellt att göra i helgen ska städa rummet och troligtvis städa huset, blir nog att baka imorgon var länge sen jag gjorde det. Är ledig till tisdag så ska verkligen utnyttja de två dagarna till plugg.

Åh blir mer sugen på frisörbesök men det får vänta till januari, sitter dock och funderar på att boka en klipptid om någon månad men vet inte. För känns lite tråkigt att klippa håret när färgen verkligen ser ojämnt ut, sen måste jag säkert ändå klippa det när jag färgar det också. Så troligtvis tar jag färg och klipp i januari. Men det är redan lite slitet nu men inte supermycket så överlever ett tag till.

Kram Evelinn

Likes

Comments