Postad i: Bakning , Mitt liv

Kom hem för ett tag sen efter ha varit i Linköping princip hela dagen,åkte dit runt 10 och kom tillbaka till campingen vid 17:30 ca. Vi har vart och handlat bland annat nytt till altanbygget och en ny laddare till min mobil + bakgrejer.

Har precis ätit och det var gott,ska sätta igång med tårtan som mamma ska bjuda på på tisdag. Är verkligen förväntansfull över hur tårtan ska bli. Ska testa något jag aldrig testat,ska bli en tårta med Digestivekexbotten,vaniljpannacotta,hallonmousse och en mirror glaze spegel uppe på tårtan.

Kram Evelinn

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Frukosten intagen och vi ska snart röra oss in till Linköping,för att handla lite olika saker. Jag ska framförallt till Ikano och handla till tårtan. Sen ska jag nog ta det lugnt.

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Mat, Mitt liv

Har inte gjort så mycket idag utan tagit det lugnt,vi har lagt golv i förtältet då vi är långliggare på en camping. Vädret har inte vart super bra idag,det har regnat till och från men nu på kvällen kom solen upp igen.

Imorgon ska jag in till Linköping och handla lite till tisdag,då mamma fyller år så har lovat henne att fixa fikat. På tisdag är det bara 19 dagar kvar tills jag och min bror fyller 17år. Längtar faktiskt inte men blir 1 år närmare 18.

Blev tacos ikväll som var jätte gott.

Jag bara älskar att kolla ner medan jag tar en bild!

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Godmorgon alla läsare! Vaknade för ett tag sen av att husvagnen var som en bastu så kunde inte somna om då. Sitter just nu och äter lite chips innan frukosten,älskar verkligen chips på morgonen men snart blir det frukost.

Idag ska vi fixa en ram och golv till förtältet,sen blir det säkert att sola och bada.

Hoppas ni får en bra lördag!

Kram Evelinn

Likes

Comments