Postad i: Mitt liv

Dags för sängen har duschat och ska strax bädda ner mig,imorgon är det onsdag och det betyder att jag går heldag och har engelska 2timmar. Hade gärna hoppat över onsdag för orkar inte med min bokrecension på engelska. Önska mig lycka till!

Kram Evelinn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Hårfärg,hårprodukter och frisyrer

Något jag har tänkt på länge är att en ombre är bra om man inte vet om man vill vara ljus eller mörkhårig. Kan bara gå till mig själv,jag är mörk i botten och det är min riktiga färg eller mörk hårfärg som är lik min riktiga och ljusa längder,det som är skönt är att jag bara kan sätta upp håret för då blir jag bara mörkhårig. Och vill jag både vara ljus och mörk är det bara att ha det utsläppt. Hahha allt vart rörigt...

Det här är något jag kommer fortsätta med! Tror ombre är min grej har redan börjat kolla upp hur jag vill ha håret i höst.

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Bakning

Som rubriken lyder så fick det bli en stressig morgon,då kunden behövde tårtan tidigare så det var bara att palla sig upp och äta och fixa sig. Var nere vid bageriet strax efter 8 och kom inte in förrän 08:20 då hade jag 10 min på att fixa klart tårtan,jag hann nästan till 08:30 klockan hann bli 08:32 då jag gav den till kunden. Skulle aldrig ha hunnit om min handledare inte hjälpte till,tack så mycket för hjälpen Maria!

Slutade praktiken 14:00 och sen väntade jag på att pappa skulle hämta mig så vi kunde åka hem. Kom hem runt 16:00 och har inte gjort mycket sen dess.

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i: Bakning

Godmorgon kära läsare! Idag är det tisdag och det står praktik på mitt schema,efter den här gången så är det bara en praktikdag kvar innan sommarlovet börjar.

Sitter just nu och bara väntar på att tiden ska gå snabbare så att jag kan gå ner till bageriet och göra det sista på tårtan. Hoppas ni får en bra tisdag!

Kram Evelinn

Likes

Comments