Postad i:

Lägger mig på madrassen på golvet, för att min kompis får sova i sängen.
Har haft en bra dag i skolan, följde med mamma och pappa och storhandlade för i morgon ska vi ha kräftskiva. Har också duschat och då använde jag silver shampoo och det vart bra resultat efter, så nu väntar jag med att använda igen. Ska sova nu för ska upp tidigt och måste ju hålla mig vaken imorgon.Kram Evelinn

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i:

Har lite egentid, tvättade håret och nu har jag lagt i inpackning som jag ska ha 10 min. Hoppas håret blir lent och inte strävt. Ser också på Hollywood fruar!!Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i:

Kom precis hem, har vart i stan och shoppat vart två tajta jeans och ett linne och sen silver schampo. Så nu är mina födelsedags pengar nästan slut. Men är nöjd med mina köp!!

Kram Evelinn

Likes

Comments

Postad i:

Tja, gick aldrig på stan idag, för hon jag skulle gå med mådde inte bra och och alla andra vänner skulle hem. Så förhoppningsvis ska vi på stan imorgon.

Det står jeans på inköpslistan och sen kanske lite hårprodukter. Är grymt sugen att testa Maroccanoil oljan har hört att den är bra, men dyr men det är säkert värt. Sen kanske Björn Axén silver schampo eller så köper jag kanske bara Marocconoil oljan.

Kram Evelinn

Likes

Comments