Header

​Årets 3dje halloweensminkning blev en lite mer färgglad. Vet inte riktigt hur jag kom fram till radiaktivitet, men jag ville nog mest få användning för mitt ''teatersmink'' lite mer och skapa något grönt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

3 till bilder ifrån gårdagens skelettsminkning. Blev nästan sugen själv på att ha en sån här make up på halloween , men väldigt avskräckande med tanke på hur lång tid det tog att göra den haha!

Jag har använt märket .färgs creativ colors i vit och svart för att göra skelettdelen utifall ni undrar vilka produkter som har använts!

Likes

Comments

Fick hem lite nytt ifrån boohoo här om dagen. Det är två byxdressar, en topp och en tshirt. Blev ju lite måttligt glad när jag såg att ''pärlorna'' eller vad det ska kallas på den svarta byxdressen var färgglada???? på bilden på hemsidan ser dom helt klart vita eller lite silvriga ut. Så det var ju ett litet bakslag haha. Den röda byxdressen var jättefin dock men supersvår att fånga på bild, visar mest nu att den är öppen på sidorna. 

Men som sagt , allt kommer ifrån boohoo :)

Likes

Comments

Hej på er! Jag skulle ljuga om jag sa att dagens sminkning gick fort haha. Men blev rätt nöjd med resultatet iallafall! Men oj vad mycket svårare döskalle sminkningar är än vad jag tänkt mig, så mycket jobb på tänderna främst. Gjorde iallafall ögonen först till denna make up vilket kändes rimligt då man helst inte vill vara och pilla i ansiktet när döskalle delen är klar. 

Själva skalldelen av make upen är inspirerad av grymma Chrisspy som har gjort en youtube tutorial på detta. 

Ögonen går i brunt och svart med silverglitter på locken. Säger det återigen, följ gärna min sminkinstagram ''evelinesmakeup''!

Likes

Comments

​Två bilder ifrån gårdagens gruppkurser. En i kalla toner till blondt hår och en i varma till kopparbrunt hår!

Idag är det dags för ännu en halloweensminkning som jag strax ska sätta igång med. Är ledig idag så ska äntligen montera upp mitt studioljus så att jag får till lite bra bilder.

Likes

Comments

Bloggade från mobilen igår och såg idag på datorn att clownbilderna inte blev särskilt bra kvalitet när dom var så stora, oops. Och apropå mobilbilder, här är två till på en jättesöt kund jag hade här om dagen, hon hade aldrig haft ögonskugga förr så körde rätt enkla skuggor på henne och ett par snygga fransar.

Nu snart ska jag sätta mig på tåget till mitt fd hem och hälsa på mamma och pappa. Ska även hämta lite halloweengrejer som jag har glömt ta med mig till stockholm. Som det ser ut nu så är jag ledig på tisdag, så då tänkte jag göra en ny halloween sminkning! 

Saknar btw att hålla på med youtube lite extra mycket runt halloween när jag ser alla ytbers komma igång med sina tutorials och typ pynta bakgrunden läskigt osv :(.. Menmen , kanske börjar med youtube igen i framtiden vem vet.

Likes

Comments

Igår körde jag igång med årets första halloweensminkning. Det fick bli en rosaglittrig clown med hatt och fluga.

Glöm inte att följa min sminkinstagram "evelinesmakeup".

Likes

Comments

Då var det kanske dags att damma av bloggen lite! Har haft några väldigt stressiga månader på sistone och kände helt enkelt att tiden inte fanns att blogga. Har jobbat väldigt mycket. Har även flyttat till Stockholm (!!!) och därav varit lite överväldigad över alla förändringar , därför har det varit tyst här. Men nu har jag många sminkningar på lager att lägga upp här + att jag har satt igång med årets halloween sminkningar också!

Så här är några av dom senaste sminkningarna på kunder.

Likes

Comments

Har egentligen jättemycket att blogga om, men inte riktigt känt för att prioritera bloggen på senaste då den kräver tid jag egentligen inte har haha. Jag kikar in lite titt som tätt helt enkelt! Ska försöka uppdatera lite nu iallafall.

Likes

Comments

​Mina nya naglar är så kritvita att dom knappt fastnar på bild haha, känner mig hel igen nu. 

Likes

Comments