Sista dagen på 2017 ringde mitt alarm 06:00 så trots att jag var extremt trött så drog jag mig upp ur sängen för att ta mig till tåget mot Karlshamn, för det var äntligen datumet jag skulle träffa Ida. Snart ett halvår sen jag träffade henne sist och åh vad de var behövligt! Mitt tåg anlände till Karlshamn 12:15 och fram till ungefär kl18 satt vi endast och pratade ikapp på allt som hänt och skrattade, Ida är som den vännen man kan vara borta en evighet ifrån men när vi väl träffas igen är allt som vanligt( en av alla anledningarna till att hon är min bästavän ).

När kvällen började närma sig gjorde vi oss iordning för kvällens bravader och jag fick träffa såå många nya härliga människor, önskar jag hunnit prata med alla men den tiden vi hade var perfekt. Att sätt sig på tåget dagen efter tog emot, det var skönt att få träffa Ida en snabbis men varje gång önskar man det var längre. Gott nytt år på er!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta är något som förmodligen kommer hålla ungefär en vecka men just nu är jag taggad på att blogga så jag kör på detta. Tänkte precis att detta blir en 2.0 men ärligt talat kan jag inte räkna antal bloggar jag haft med tiden på mina fingrar haha, iaf nytt år och varför inte ny blogg? Blev inspirerad av min bästis och efter lite övertalning ska jag väl på det igen med bloggandet och just nu är jag himlans taggad. Hörs när vi hörs!

Likes

Comments