SMULTRONSTÄLLET OCH MIDSOMMAR

Lite update om de senaste veckorna tyckte jag behövdes!

Har för det mesta bara chillat och tagit det lugnt hemma. Fortsätter med mitt levaxin som jag själv höjt. ALLA mina symptom blev värre efter jag började med levaxin men de flesta gick tillbaka till hur det var innan när jag höjde dosen. Förutom min kondis, den är värre än någonsin. I princip helt icke existerande faktiskt.. Kan knappt gå i normal gångtakt eller gå och prata samtidigt utan att bli jätteandfådd. Eller, egentligen blir jag inte så andfådd som när man springer till exempel, utan det blir mest bara väldigt trögt och gör ont att andas. Så jag är inte ute och gör så mycket.

Häromdagen var jag för första gången på Smultronstället i Söderköping med Fanny, det var premiär för henne också faktiskt. Glassarna var gigantiska och sååå goda! Efter det vandrade vi lite längs vattnet och hittade hängmattor upphängda som vi chillade i en stund innan vi åkte hem. Superhärligt väder var det också!

I förrgår var det midsommar och det firades, precis som förra året, hemma hos Fanny. Finns inte mycket att säga om kvällen, det var supermysigt och massa god mat och fika. En tjej jag inte träffat förut men som var jättetrevlig hade bakat världens finaste och godaste tårta också! Lägger in en bild på den. Vägen hem från Fanny till mig var inte jätterolig dock. Tar oftast runt 1 ½ timme att åka men för mig tog det 2. Det var kolsvart och spöregn hela vägen, så fick åka MINST 20 km/h under hastighetsbegränsningen hela vägen. När det var som värst låg jag kanske i 60-70 km/h på E4:an. Såg nästan ingenting och det var så mycket vatten på vägen, och jag kände verkligen inte för vattenplaning. Och eftersom jag har en bil med världens sämsta lysen och jättebreda däck så var det inte ultimata väderförhållanden för min bil. Men jag kom hem säkert i alla fall!

Med min hypo har det varit sämre. Ringde och bokade telefontid med min läkare för att begära fler prover och själv kunna se hur jag mår. Risken finns även att jag har Hashimotos och inte Hypotyreos, men det vet jag inte, för de har inte tagit de proverna. Det är också ganska stor risk att mina binjurar mår jättedåligt eftersom jag blev såpass dålig av mitt levaxin, men de proverna har inte heller tagits. I onsdags skulle läkaren ringt, men det gjorde hon såklart inte, och har inte hört något mer heller. Så det är väl bara ringa och boka en ny, fysisk tid så jag kan gå dit istället...

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw