MITT GYMNASIEARBETE: WE SAY NO

Hej bloggisen!

Igår redovisade vi våra gymnasiearbeten och äntligen är det klart! Jag tänkte visa upp och sammanfatta det jag gjort lite grann.

Som vissa kanske har sett så har jag länkat till en hemsida här på bloggen, wesayno.se, där jag sålt armband. Såhär ser den ut just nu!

Som ni kan se i beskrivningen så tillverkade jag alltså armband där 75% av pengarna jag fick in gick till att hjälpa kvinnor, tjejer och barn i utsatta situationer genom organisationen ROKS. De resterande pengarna gick till material. Armbanden jag sålde såg ut såhär:

Genom att köpa läderarmbandet skänkte man 37,50 kr och genom att köpa något av armbanden med glaspärlor skänkte man 75 kr. Berlockerna har jag stansat för hand till alla armbanden.

Detta var själva huvudsaken i mitt gymnasiearbete. Då jag själv varit i ett destruktivt förhållande så är det här ämnet viktigt för mig och jag tycker att det borde få mer uppmärksamhet. Men eftersom jag går fotolinjen så skulle jag ju såklart även fota, och det jag gjorde var själva reklambilderna för webshopen. Jag sminkade och fotade mina vänner Fanny, Ellen och Emma som utsatta kvinnor, och såhär blev de bilderna:

Jag har lagt ned mycket tid på att fota, redigera bilder, beställa material, tillverka armband och packa och skicka paket. Jag lyckades tillslut samla ihop 1087,50 kr genom min försäljning och jag är helt nöjd! Nu när allt är klart kommer jag tyvärr stänga ned webshopen, men jag har fortfarande två rosa armband och lite material kvar att göra några fler armband av, så om någon fortfarande är intresserad av att hjälpa till och skänka mer pengar kan ni höra av er till mig på [email protected].

Tack till alla som köpte armband och hjälpte utsatta kvinnor och barn! Pengarna de får går till att göra saker de inte skulle kunna göra annars, t.ex någon utflykt tillsammans eller köpa en ny cykel. Jag kan lova er att ni gjort många glada med det ni gjort.

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw