IDAG ÄR INGEN BRA DAG

Idag är ingen bra dag. Ett av mina alla symptom är att min kropp bara är extremt känslig för tryck och gör väldigt ont. Alltså, inte de vanliga muskel- och ledsmärtorna jag brukar ha, utan själva fettet på min kropp är extremt känsligt. Jag kan knappt gå emot eller peta på t.ex mitt lår utan att det gör jätteont. Ni vet när man råkar gå in i typ ett bordshörn med låret och det blir sådär att det bara gör mer och mer ont efter att man slagit i? Det är liksom som stark, pulserande smärta i fettet. Exakt sån smärta är det, bara att jag är superkänslig för det. Värst är det på låren, överarmarna, mage, övre ryggen, bröstet. Ja typ allt mellan lår och armar, haha. Brukar alltid vara extra känslig så folk tycker alltid att jag är mesig när de bara petar på mig och jag får jätteont, men det gör verkligen jätteont. Och det suger.

Har även lyckats dra på mig en förkylning, så jag hostar och nyser konstant med en täppt och rinnig näsa och är tröttare än jag brukar vara. Jag brukar knappt ha kraft att göra någonting, så idag har jag knappt rört mig ur soffan. Det blev väldigt dålig tajming på det hela eftersom jag är ensam hemma hos mamma och pappa med 7 hundar och 1 valp, för att jag är hundvakt och Alex jobbar. Men Alex har slutat och på väg hem nu, så om en halvtimme ska jag hämta honom på stationen. Vet inte hur jag skulle klara av allt utan honom alltså. Han är bäst.

Som tur är har jag mina älskade $UICUDEBOY$ att lyssna på. Fick se dem live på Bråvalla och goddamn, det var bland det bästa jag sett. Så jäkla bra musik och ja, allt var helt underbart. Sådär svart & svårt, precis som jag, haha. Älskar dem typ 10 gånger mer efter konserten, haha. Vill se dem igen!! Slänger in min favvolåt här. Den är lite omgjord i deras musikvideo så jag länkar den med själva låten och lägger videon under också ifall man vill kolla/lyssna på båda. Videon är cool men icke-videoversionen av låten är bättre in my opinion, haha.

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw