EN LITEN FOTOBOMB FRÅN DE SENASTE VECKORNA

Hej bloggisen!

Här har det varit tyst ett tag, för jag har helt enkelt inte haft någon blogglust. Däremot har det hänt en hel del kul grejer och jag tänkte dela med mig av några bilder sen sist!

Firade Valborg med Alex och några fina tjejer, fotade fyrverkerier för första gången (med mobilen dock), superkul!

1 maj spenderades hos syster i Norrköping med massa fina bilar och mumsig tårta.

Klarade ääääntligen av min all hero-challenge på dota 2!

Hade vernissage med klassen på Konsert & Kongress i Linköping (Kebaben var lunch, mumma!). Utställningen pågår i nån vecka till så om någon är intresserad av att gå dit och titta är det bara göra det, gratis inträde! Och ty fusan vad härligt det känns att se sina bilder på väggen, stora och fina!

Och sist men inte minst så hade vi mösspåtagning i skolan. 34 dagar kvar till studenten!

Kom på nu att jag inte har någon bild på min mössa, men det kommer nog. Den är så underbart fin och jag kunde inte vara mer nöjd. Rekommenderar definitivt ABC-gruppen om ni ska köpa studentmössa! Det jag inte rekommenderar är C.L Seifert, Alex köpte sin mössa där och när han fick den så var den inte alls som han beställt den, och om han ville ha en ny mössa var han tvungen att betala halva priset på den, fast han inte gjort något fel. Han fick inte några pengar tillbaka heller.

Idag vaknade vi vid halv 9. Efter lite frukost bestämde vi oss för att ta en promenad. 7km senare var vi hemma igen och då hjälpte vi till att plocka lite pinnar i trädgården som blåst ned. Efter det blev det en varm dusch och sedan gjorde vi pannkakor, supergott!

Jag har haft huvudvärk konstant i 3 dagar nu, så jag och Alex ska bara lördagsmysa lite och ta det lugnt. Hoppas alla har en lika bra helg som mig!

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw