2015

Hej bloggisen!
Jag antar att ingen där ute har missat att det är ett nytt år nu, men om någon trots allt råkat göra det så vet ni i alla fall det nu. Jag har inte bloggat på lääänge nu, ursäkta för det, men har haft fullt upp (hahahah, eller inte). Jag har haft jullov och pausat från allt, haft det jätteskönt med julfiranden, familj och min soulmate. Har även hunnit med en hel del wow-spelande och filmtittande. Min kära mor har även fyllt 25 i år igen. Laddar upp batterierna helt enkelt, nu är det ju bara en knapp vecka kvar tills jag går in på sista terminen i skolan, både askul och asläskigt.

Den 31 december klämde min hund Zezza ut 8 små grisar (valpar alltså), och åh vad mysigt det är med små bebisar igen. Visst, de kissar, bajsar, låter en hel del och sådant där jobbigt, men de är ju så jäkla söta!! Än så länge ligger de dock mest och sover och äter eftersom de är både blinda och döva tills de är cirka 2 veckor gamla. Man får i alla fall en hel del mys-tid med dem!

Idag dammade jag och Alex av biljardbordet och körde några vändor, och pappa var med på ett hörn med. Jag var bäst och vann över alla hela tiden (typ kanske inte riktigt naee). Jag är bäst!

Dessutom har jag lyckats få in 24mm i båda öronen nu! Jag tror det var på julafton som jag fick i dem, hehe.

Gillar

Kommentarer

  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw