Idag har vi möblerat om lite hemma , det enda vi gjorde var att flytta sängen men det gjorde stor skillnad faktiskt! Så lite som kan behövas för att få en annan känsla i rummet.
Sedan var jag och käkade middag med finaste syster, det blev tapas! Såå gott 😍
Sen gick jag hem, rätt mysigt när det är mörkt och lugnt i stan en söndagskväll. Efter det tittade vi på Harry Potter och hann se lite av Star Wars också. Vilken bra och skön helg det har varit, precis som det ska. Nu laddar vi om inför måndag och ny vecka!

👊

Likes

Comments

Hallå fredag och helg, du är väldigt välkommen 😉
Gud vad veckorna går snabbt! Vi går mot kallare tider och förhoppningsvis kommer det snö snart, äälskar snö! Det blir perfekt om det kommer i slutet av november :D haha.

Idag är jag i alla fall ledig, och är ledig över helgen också. Inte så ofta man får vara "långledig" över helgen så det är super skönt, det behövs. De senaste dagarna har jag sovit mycket men ändå varit så trött, vet inte varför. Men men ser fram emot helgen, idag tvättar jag och imorgon tänkte jag gå en stund på stan och söndag ska jag hänga med bästa syster! ❤

Kram 😊

Jag och min syster förra året när vi var på våran resa i Sydamerika, här vid Jesus statyn i Rio ❤

Likes

Comments

Hej!

Tuff dag på jobbet idag, och så kommer han hem med finaste blommorna till mig 😍 min älskling, världens finaste! Och inte nog med det så lagar han maten ikväll 🙏 vilken man jag har!

Nu ligger jag utslagen och ska ta det lugnt hela kvällen, skönt! Imorgon blir det också jobb och sen är jag ledig tre dagar över helgen.

❤️

Likes

Comments

Nu på morgonen har jag duschat och ätit lite lunch! Så gott med vegetariska Nuggets, halloumi, ris och lite sallad. Favorit! 😍
Nu ska jag strax åka till jobbet för att jobba kväll 😊 Bra låt 👇👍

Likes

Comments


Jag har länge strävat efter att hitta balans i mitt liv.
Mitt ideal för livet har alltid varit att hitta den balansen där dagarna glider förbi utan problem, man tränar och äter nyttigt, man sover bra och man kan kontrollera sin ångest eller till och med att ångesten inte finns där. Jag ville känna lugn och ro i mig själv.

Den strävan har inte stämt med hur verkligheten ser ut, för livet funkar inte så. Livet kommer med överraskningar och hinder när du minst anar det. Därför har det tagit så lång tid att hitta balansen i mitt liv. Nu tror jag inte att den balansen som jag strävat efter ens går att hitta.

Nu ser jag istället en annan väg, att inte sätta krav på mig själv eftersom att kraven blir så höga. Jag kan inte uppnå dem, jag kämpar och kämpar under lång tid, men trappan upp till målet är för lång så jag får börja om hela tiden.

Jag tror att jag behöver tänka mer att jag ska leva ett liv hur jag vill leva det och inte vad samhället visar för ideal eller krav på hur en kvinna/person ska leva.
Men det är även det outtalade som styr mig, vad jag tror att folk förväntar sig från mig. Saker som de aldrig säger men som jag tror de tänker på.

"Inte konstigt att du är så trött" sa min psykolog när jag berättade hur mitt liv har sett ut. Jag har burit så otroligt mycket ansvar och känslor hos mig själv, jag har velat skydda andra från de ansvar eller känslor som jag egentligen hade velat lägga över på den personen, för att egentligen var det denna personens ansvar att bära på, inte mitt. Men det är ingen som har bett mig bära på allt detta, det är något som jag och mina hjärnspöken har kommit på.

När jag släppte de ansvaret var det som att det kändes tomt någonstans i mig. Jag blev lite rädd och stressad, jag tänkte "Oj, vad ska fylla det här tomrummet med nu då?". När jag lugnat mer mina tankar och kom jag fram till att det rummet kan stå tomt ett tag. Jag förtjänar att ha mindre på mina axlar, och med tiden kan det rummet fyllas med vad jag vill. Där kan drömmar, tankar och energi sparas.

Likes

Comments


Hej bloggen!

Äntligen en ledig dag, har jobbat hela helgen och det var högt tempo så här är en trött tjej som njuter av sin lediga dag 😃 Har inte gjort något speciellt i helgen förutom att ha jobbat, det blir ju så tyvärr att orken att göra något på sin fritid inte finns för att man blir så trött fysiskt och psykiskt på jobbet. Men ska börja komma igång med träningen så då får jag säkert mer energi.

Förlåt för om jag skrivit flummigt, men som sagt är väldigt trött.
Nu blir det nya tag denna vecka helt enkelt, nu kör vi 👊

Ha en fin måndag, kram kraam💜


Bild tagen i Humlebaek i Danmark när jag var där i juni med min mamma, så himla fint!

Likes

Comments

Hallå bloggen!

Har sovit efter nattpasset, duschat och ätit lite. Nu sitter jag och laddar upp inför ett till nattpass! Förstår inte människor som har energin till att jobba natt på heltid. Jag mår skit efter bara en natt, men man vänjer sig väl antagligen. Tur att jag inte jobbar natt så ofta, känner att det inte är bra för varken kroppen eller knoppen. Den enda som blir glad är plånboken 😊
/Trött tjej

Likes

Comments

Hejsan!

Här sitter jag i jobbnatten och det är lugnt så jag tänkte varför inte skriva ett litet inlägg :)
Jag tänkte på det här med drömmar tidigare idag och det slog mig att jag har många olika drömmar, vissa som är orealistiska, men andra drömmar som är realistiska. De drömmar som jag anser är realistiska, blir jag nästan lite rädd för, kanske för att jag ser att det går för fort framåt, är jag redo? eller kanske för att drömmar helt enkelt ska skrämma en lite, annars är de inte drömmar? Eller?

Det är också klurigt det där, är drömmen jag som så starkt tror på bara en flykt i min vardag? Är drömmen så orealistisk i andras ögon i min omgivning, förutom i mina? Blir den då riskabel?

Med riskabel menar jag att då drömmar har en förmåga att romantisera och få en att tro på att man klarar sig utan det som är viktigt i ens liv, såsom kanske pengar, familj, vänner, jobb etc. Drömmarna förtrollar den tråkiga vardagen och kan lätt dra med sig en rad konsekvenser om man inte riktigt tänker till.

Därför är jag så noggrann med att ha planer, delmål och det stora målet tydligt. Dock händer det ofta att jag påväg till målet, bryter av och hittar en annan inriktning eller annat mål. För med tiden som går förändras och utvecklas jag som person. Så målet eller drömmen jag hade för 1 år sen är inte alls lika romantisk och drömmig längre. Man växer upp och formas med nya värderingar, ny kunskap och framförallt, nya möjligheter.

Hoppas att du får en bra torsdagsmorgon!
Kram


Likes

Comments


Under min uppväxt gick något snett, jag var den super snälla och glada tjejen som alltid fanns där för andra, men jag tappade mig själv helt. Jag prioriterade andras känslor och behov före mina egna, jag levde inte mitt liv för mig själv, jag levde mitt liv för andra. Jag ville samtidigt visa hur duktig jag var i mitt ansvar som syster, hur duktig jag var i skolan, innebandyn osv. Det gjorde att jag satte enorm press på mig själv, jag fick aldrig göra fel.

Tillslut blev jag den tysta, blyga tjejen som inte sa vad jag kände eller tyckte alls. Jag försvann, ner i ett djupt hål. 

Ett problem jag hade var att jag inte förstod om kompisar skämtade med mig eller om de var taskiga/gjorde narr av mig. Jag var så rädd för att göra fel eller att få höra "men va inte så allvarlig jämt", "ta inte allt så seriöst" eller "har du pms eller?" för att jag vid fåtal tillfällen tog mod till mig att säga ifrån. Så jag slutade helt, att säga ifrån. Istället hanterade jag det med att försvinna i mina egna tankar, gå därifrån och trycka ner mina känslor ännu mer. Det ledde till att jag blev otroligt konflikträdd.

Samtidigt som jag gick igenom en pubertet, med allt vad det innebär, och var otroligt rädd att göra fel så började jag trycka ner mig själv i mina tankar. Den där känslan av att man inte är tillräckligt fin eller snygg blev djupt rotad i mig. Pressen av att se söt och fin ut var enorm på mig själv, samtidigt som jag bara försökte passa in i klassen genom att anpassa mig till alla andra, samtidigt som jag skulle klara av skolan. På utvecklingssamtal fick jag alltid höra samma sak, varje år. "Du är jätte duktig men du behöver visa mer vad du kan, räck upp handen oftare".

Jag räckte typ aldrig upp handen, även fast jag kunde svaret, men var ändå så osäker på mig själv. För det kanske skulle vara fel ändå, jag ville ju inte göra fel. Och om jag räckte upp handen, svarade rätt på frågan, så tyckte jag att jag ändå hade gjort fel. Jag tänkte "jag kunde ha sagt si eller så" eller "åh nej att säga så hade varit mycket bättre", istället för att berömma mig själv, tryckte jag ner mig själv igen.

Det är inte förrän nu, 10 år senare som jag förstår att det jag känner inte är fel, att någon annan inte kan komma och säga hur jag ska känna eller vara. Jag är jag, och det ska jag inte skämmas över, varken utseende eller personligheten. Jag ska vara stolt, att jag finns här idag, att jag har en underbar familj, sambo och vänner som stöttar mig dygnet runt. Jag ska vara stolt över mig själv, att jag kommit så långt i mitt liv och med mig själv.

Är så taggad på att leva mitt liv för min skull där min framtid, är min framtid.

Likes

Comments