Header

Hello!

Fredag kväll och puh så trött jag är. Dagens träningspass tog hårt på mig, tung böj och bänk. Men det kändes helt okej, har helt klart varit lättare men också tyngre. Avslutade med en lätt 1:a på 82,5 kg i böjen och 2 reps på 50 kg i bänken. När jag väntade på mina föräldrar så kom en väldigt kel go katt fram, så söt att det fick bli en bild.

Katena fick sig en uteritt, hon var glad och gick ingen nöd på. Älskar henne, alltid för det mesta roligaste hästen att rida! Annars har jag nu under kvällen pluggat, inte ofta man pluggar fredagar men har skjutit upp det nu hela veckan så får skylla mig själv verkligen. Nu väntar mat innan det blir sängen för koppla av med lite Youtube.

Önskar alla en trevlig helg :)

Xx Evelina

Likes

Comments

Hello!

Men wow vilken rubrik man kom på om man jämför med igår, haha.

Alla hjärtans dag, för mig världens mest överskattade dag. En dag som förknippas med kärlek, rosor, choklad och vad vet jag finns så mycket idag. Men ska vi verkligen behöva en dag om året för att visa extra uppskattning för de vi älskar? Om ni anser så tycker jag ni ska skärpa till er, vi ska inte behöva en dag om året som säger "idag ska/måste man visa extra uppskattning för de man älskar". Nej, gör varje dag speciell för de man älskar. Nu tänker alla "det är ju bara för jag är singel" Lilla gumman, jag har ALLTID tyckte det är världens mest överskattade dag ovs när jag har varit i förhållande och som nu singel.

Nu till om vad jag har gjort idag, stallet och mer stallet. Klart. God natt. Nästan så kan man sammanfatta min dag. Katena joggades, ändrade om lite i hennes schema så imorgon vilar hon istället för på fredag. Hon var fin, lite spänd i början men blev jättefin och lugn i slutet. Under eftermiddagen så var mamma och jag ute och körde kälke med Caramelle igen, så himla roligt och avslappnande. Kalla mig gammaldags men jag anser det är vardagslyx som få får uppleva. Hade med mig min kamera så blev mycket bättre bilder nu, thank god haha.

Men nu väntar en dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla lite Grey´s.

Xx Evelina

Likes

Comments

Hello!

Tisdag och jag är just nu supertrött, ögonen går i kors nästan. Min dag har varit bra, en chill med lagom saker som har hänt kan man väl säga. Förmiddagen red jag Katena. Hon fick sig ett lugnare pass i snön, är en hel del så red ett kort pass med mest galopp. En del mjölksyra blev det nog, är ju väldigt jobbigt så förstår henne. Men hon var WOW fin, var lugn, lyssnade på mig hela tiden och jobbade igenom hela kroppen verkligen. Supernöjd och lite till. Imorgon blir det lite mer jobb i snön.

Under eftermiddagen tog mamma en tur med Caramelle bakom kälken så följde med, var mysigt. Dock snöade som tusan till och från, kunde ju knappt se något för att det snöade så mycket. Mindre roligt men var mysigt ändå. Mer än så har inte hänt, men har varit en bra dag överlag.

Vad gjorde ni idag?

Xx Evelina

Likes

Comments

YouTube
Evelina Fyhr