Godmorgon

Tillbaka till jobbet idag, känns sådär eftersom jag fortfarande inte är frisk. Ringde pappa på Facebook nyss så jag kunde visa hur fin utsikt jag har ifrån jobbet. Jag fick dock lite hemlängtan när han gick runt hemma och visade hur alla mådde, tror den som saknar mig mest är kissen! Han strök sig mot telefonen när han hörde min röst. Pappa har kommit fram till att jag kommer frysa till is när jag kommer hem, om jag nu kommer hem eftersom han också tror att hanns oansvariga dotter kommer missa flyget."Ni höll ju på att missa det när ni skulle dit" vilket dock kanske stämmer lite.. Vi får väll helt enkelt se när vi kommer hem!

Efter jobbet ska jag hem och ringa restaurangen som gett mig jobberbjudande, får se vart det leder!

Ha en toppen dag!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sängliggande, hosta och småfebrig, mitt immunförsvar är nog ett utav de sämsta.. För ungefär en vecka sedan började jag få feber och halsont men gick självklart till jobbet och stod ut med samma tanke som alltid ''om jag ignorerar det så kanske det går över med tiden''.. Men nu har jag tagit två dagar ledigt, köpt medicin och hoppas på att kunna gå iväg imorgon. Det har dock varit skönt med lite ledigt så jag hunnit tänka igenom hur jag ska göra med jobbet som jag har just nu, jag trivs inte med min chef och två utav de anställda (kommer skriva mer om detta i ett annat inlägg). Jag har fått ett annat jobberbjudande så jag ska kontakta chefen på den restorangen idag och se om jag kan komma förbi och träffa honom samt se restaurangen innan jag tackar ja, får dock lite ångest över att behöva berätta detta för min nuvarande chef ifall att jag vill tacka ja. Hon är inte den trevligaste jag träffat här nere tyvärr.

Jag har börjat lyssna på en ny PodCast som är OTROLIGT bra och inspirerande! Kan verkligen rekommendera denna om du gillar att bli inspirerad utav olika livstips och erfarenheter. Två tjejer (Petra Tungården och Linn Olsson) berättar om deras erfarenheter som de fått genom livet so far, mycket prat om kärlek och vänskap samt en otrolig energi i varje avsnitt! Namnet på Podcasten är I NÖD OCH LUST .

Jag har lagt en liten plan på de större inläggen jag kommer skriva så tänkte dela med mig utav den i form utav en liten lista 👇

  • Första veckan på Gran Canaria
  • Melanies och min relation
  • Våra jobb och våran vardag
  • Fram tills nu samt to do

Kommer fortsätta göra mindre dagsinlägg samtidigt, so stay curious!


Likes

Comments

Här på min blogg kommer jag skriva om mig själv, min resa och lite annat smått och gott. Ni kommer få följa med mig i min vardag och i mina tankar, så jag hopppas att ni hänger med!


JAG, JAG OCH MIG SJÄLV

Mitt namn är Evelina Berggren jag är 19 år gammal och kommer ifrån Sverige. Jag är uppvuxen på landet med min mamma Maria, pappa Peter och lillebror Pontus (samt några djur). Min familj står mig väldigt nära och betyder extremt mycket för mig. Under min uppväxt har jag bland annat tränat hästar, haft ett antal kaniner, gått i en liten skola på landet som kallas Hällbergasskolan, byggt upp starka relationer med vänner, trotsat mina föräldrar, drömt och lärt. Jag har alltid haft mycket energi och jag tror att människor runt omkring mig ser mig som en glad och sprallig tjej, jag skulle nog beskriva mig själv som glad, envis och bestämd.

Det största minnet jag har utav mig själv som liten är nog att jag hade många mål och drömmar, jag har alltid satt en hård press på mig själv och haft väldigt svårt att känna mig nöjd. Nöjd med mina prestationer, nöjd med mina resultat i skolan, nöjd med mina val och nöjd med mig själv vilket leder till att jag alltid vill mer och har tagit mig dit jag är idag! Idag sitter jag (just nu) själv på en balkong i Spanien, jag sitter alltså i min första hyreslägenhet i ett helt annat land? För mig är det sjukt svårt att förstå fast jag varit här i snart fyra veckor.. och allt detta började för bara sju veckor sedan.


FRÅN INGET TILL EN START

Jag och min närmaste vän Melanie har drömt länge om att resa, vi har pratat om det mycket men bara i tomma ord. Både jag och Melanie har under sommaren jobbat väldigt mycket, hon på Ica Maxi och jag på sex olika ställen. Vi har knappt haft någon semester eller njutit utav sommaren.. Så för ungefär sju veckor sedan gick vi in till en butik i Eskilstuna som säljer flygbiljetter, eftersom vi hade googlat lite hemifrån och tittat på Gran Canaria så pratade vi med expediten och bokade två biljetter just till Gran Canaria. Vi skulle alltså flyga tre veckor senare till ett helt nytt ställe för att därifrån söka jobb, hitta lägenhet och skaffa en vardag.. Den största rädslan var såklart att åka utan mina föräldrar för första gången.. Tre veckor gick fort och helt plötsligt stod vi på Arlanda flygplats, hade packat alla våra saker, sagt hejdå till vännerna och var redo att säga hejdå till våra föräldrar för att sedan åka på vårt livs äventyr.


Och denna resa kommer ni alltså få följa här, från och med nu!


Likes

Comments