Vräker i mig onyttigheter innan starten på kostschemat

Hej fina ni! Sitter just nu och mår väldigt illa för att jag precis tryckt i mig nästan ett halvt kilo naturgodis, ett wienerbröd och en portion gröt!

Igår åt jag också mycket onyttigt eftersom jag trodde det var sista dagen på väääldigt länge som jag fick äta vanlig mat. På dagen jobbade jag i bageriet och såklart får man smaka eftersom man måste veta vad man säljer. Jag gjorde en jääättestor sats chokladbollar. Det tog säkert 4-5 timmar och på den tiden hann jag provsmaka rätt mycket! Efter jobbet mötte jag upp Vindia, vi gjorde quesadillas med guacamole och grönsaker. Till efterrätt gjorde vi en kladdkaka med glass! Portionerna på bilderna ser väldigt lagom ut, men det var bara för bildens skull, vi åt mer än så!

Idag hade jag möte med min "personliga tränare", hahah tycker det låter så töntigt men vet inte vad jag ska säga annars. Vi pratade om kostschemat som jag fått hemskickat. Det svåraste är hur jag ska göra när jag äter i skolan för det är inte alltid man får den mest hälsosamma maten där, men om det är riktigt illa någon dag så fick jag en nödlösning. Då skulle jag köpa 1 paket kycklingpålägg (120g), 6 riskakor och 1 burk keso som jag kunde äta istället. Frågade också hur jag skulle göra om det var fest, lär ju bli rätt mycket nu när det är studentåret, men där var det nolltolerans. Fick absolut inte dricka någon alkohol, tydligen tar det 2-3 dagar för levern att få bort allt gift, vilket stoppar den vanliga förbränningen i kroppen! Kommer såklart vara med på fester, men får dricka celcius och vara fyllechaffis istället hahah.

Tränaren sa även att hon tyckte jag skulle börja på måndag så att jag kunde njuta av den vanliga maten de sista dagarna. Det är därför jag fortfarande trycker i mig massa skit. Men jag ser verkligen fram emot måndag, ska renskriva kostschemat med mina egna ord så jag förstår det bättre och imorgon ska jag handla och förbereda lite. Jag kommer verkligen gå all in för det här och se om det ger något resultat! Kommer såklart dela med mig av tips och hur det går för mig, så stay updated! Nu ska jag njuta av lite lasagne. Hoppas ni haft en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229