Ville verkligen inte på pyjamasfesten

Hej på er! I lördags jobbade jag från 7 till 14. Direkt efter jobbet åkte jag och Felicia till Skövde! Där åt vi på Redfellas som vanligt och sedan gick vi i lite butiker. Köpte en grå hoodie som var jättesnygg och superskön!

När vi var klara körde jag hem Felicia och åkte vidare till Mathilda. Där åt vi middag tillsammans med hennes familj. Det var jättegott! Smakade lite på köttet och åt några potatisar. När de andra åt Silviakaka som mamma bakat, gjorde jag en portion gröt och en kopp te. Det var tur att jag inte smakade på kakan, lovar att den hade tagit slut i så fall!

Under middagen fick jag fruktansvärd ångest. Skulle nämligen jobba ett ganska långt pass på söndagen och på kvällen skulle det bli fest. Kändes som att jag aldrig får vila och var så himla trött. Detta var verkligen next level i trötthet! De andra frågade om jag hade fått feber för jag var så röd i ansiktet, men det måste varit för att jag hade sådan ångest, ville bara skita i allting! Det som tog emot mest var att jag skulle på den där festen, hade redan köpt förköp så kände mig tvungen. Till sist bestämde jag mig för att inte!

Som ni ser så blev det fest ändå. När jag slutade jobbet klockan 18 åkte jag hem och åt lite mat. Sedan var jag tvungen att åka och lämna en biljett till en kompis på förfesten, så tänkte att jag lika gärna kunde åka i pyjamas och vara där så länge jag tycker det är roligt. Drack inget så kunde ju åka hem när jag ville. Slutade med att jag stannade kvar ända till den riktiga festen, men helt ärligt så var den bajsdålig. Lokalen var alldeles för stor eftersom det knappt var några där, så vi stod en stund och pratade, sedan åkte vi hem igen. Är glad att jag gick ändå, det är ju kul att bara hitta på något och träffa lite vänner! Att köra runt i mörkret och dunka musik är ju också rätt najs.

Om ni känner er osäkra på om det är värt att gå på en fest, så kan jag verkligen tipsa om att vara nykter och åka dit ändå! Det är rätt kul att se alla andra vara fulla och man kan köra hem så fort det blir tråkigt. Hoppas ni haft en jättebra helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229