Veckans utmaning!

Hej på er!

Igår var jag, mamma, mormor, morfar, mina kusiner och deras föräldrar iväg och fikade, vilket gäng va! Det var typ första gången någonsin som vi åkte på en spontanfika allihop. Café på klostret kallas stället, förut hette det Blomberg. Det hade massvis med kakor och bakverk, hade sån beslutsångest! Nästan alla tog två var, så hela bordet var fullt med kakor, men eftersom de andra hade så bråttom hann jag tyvärr inte fota alla. Det var i alla fall jättegott och supermysigt!

Idag var det besöksdag för 9:orna, så vi var på skolan och pratade lite om ekonomiprogrammet! Vi presenterade även våra UF företag och resten av dagen jobbade vi med företagen. Jag åkte hem tidigare för att jag skulle träna Fabis, lärarna hade fullt upp med besökarna så jag drog bara.

Kom precis hem från travet nu, så ska äta lite och sedan jobba med affärsplanen till vårt företag. Det är väldigt kul med UF så det känns faktiskt inte så jobbigt att arbeta med det på fritiden!

Denna vecka tänkte jag köra en utmaning! Jag ska inte klaga på hela veckan. Allt som känns jobbigt får man försöka vända till något positivt. Tror det kommer bli svårt, speciellt i skolan där det är många som klagar och då blir det att man hänger med. Men det kan bli kul! Är det någon som är på!? Kan vi klara 7 dagar utan att klaga?

Hoppas ni haft en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229