Veckans planer!

Hejsan hejsan! Är superglad just nu, det är väldigt mycket roliga saker som fyller upp veckorna innan sommarlovet kommer! Dessutom är jag väldigt taggad på just lovet eftersom jag inte kommer ha något "fast" sommarjobb. Såklart kommer jag jobba lite, men kommer då hoppa in om det blir pass lediga och om jag känner för att jobba. Tänk om det är en jättefin, varm, solig dag, då behöver jag ju inte tacka ja till att jobba eftersom jag inte är uppsatt på något schema. Är det däremot regniga dagar som det brukar komma ganska många, kan jag lika gärna jobba.

Men vi tar en vecka i taget. Såhär ser denna veckan ut:

Måndag - Hade religionsprov idag och hade inte pluggat något över huvud taget. Provet var indelat i en E del och en del för de högre betygen. E delen har jag redan klarat så tänkte att jag kunde försöka mig på den svårare delen och det gick faktiskt jättebra, känns i alla fall som ett C vilket är väldigt bra för att inte ha pluggat. Vore dock lite roligt om jag skriver det nu och inte får ett C...

Tisdag - Ska rida Fabian och efter det hjälpa mamma med sin häst som ska tävla. Blir en stressig men förhoppningsvis rolig dag.

Onsdag - Har körlektion på morgonen. Mamma och pappa drar även till Spanien på golfsemester så jag blir ensam att ta hand om allt. Veckan kommer därför bli lite stressig överlag, som tur är har vi inga prov.

Torsdag - Ta hand om allt och hämta en låda bananer, skulle vilja gymma lite också.

Fredag - Startar en banandetox som jag självklart kommer skriva mer om, är supertaggad!

Lördag - Jobbar hela dagen.

Söndag - Jobbar hela dagen.

Lite mat från mitt nyttiga liv... (Kunde inte vänta med att äta så åt lite av kycklingen under tiden jag hackade sallad, därför är den så ful)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229