Veckans lista

Hejsan, hoppas allt är bra med er! Här kommer listan för denna veckan!


Veckans bästa!

Har precis sökt in till två program på Högskolan i Skövde. Det blev Handelsekonomiprogrammet och Ekonomiprogrammet - Ledarskap och verksamhetsutveckling. Tänkte först inte söka något och ta ett sabbatsår eftersom jag är så skoltrött, men ändrade mig. Det är ju egentligen lika bra att passa på att läsa medan man bor hemma gratis. Visst det kanske är roligare att flytta till lägenhet och uppleva en studentort, men det kostar ju en hel del, så om det finns något i närheten som man vill läsa är det förmodligen mer värt. Jag ska i alla fall testa om det är något för mig, annars kan man ju bara hoppa av och jobba istället!


Veckan fail!

På våffeldagen visade Maja en bild på kladdkaksvåfflor och det såg sååå himla gott ut så jag och Wilmer var tvungna att testa! Man skulle göra en vanlig kladdkakssmet bara att man bakade den i våffeljärnet istället för ugnen. För det första blev smeten som en cementklump. Man kunde vända bunken över huvudet utan att den rann ut och våfflorna blev torra. De blev tyvärr inte i min smak eftersom jag älskar kladdigt, tumme ner på det.


Veckans godaste!

Asså dessa lantchips som vi köpte på Dollarstore för typ 10 kr, är de godaste jag någonsin ätit! Ni måste verkligen testa dem om ni inte redan gjort det, helt klart nya favoriten! Provade även Magnums hallonglass med vit choklad runt samma dag. Jag brukar alltid ta choklad, men den här var riktigt riktigt god, blev förvånad! Den tycker jag också ni ska testa om ni inte redan gjort det!


Veckans bild!

Jag och Wilmer hade tråkigt en kväll så vi målade på varandras ryggar samtidigt som vi tittade på Youtube. Alltså är det ingen riktig tatuering, men hade varit väldigt snyggt att ha en sådan faktiskt! Någon som vet eller kan lista ut vad det står?


Veckans självpepp!

Denna veckan har jag jobbat fyra pass. Stängde kassan i torsdags, fredags, igår och idag öppnade jag. Har varit väldigt trött men bitit ihop så nu känns det superbra! Ska räkna ut hur mycket jag tjänat under dessa fyra dagar så jag blir lite peppad. Att jag dessutom är ledig nästa helg känns ännu bättre, då får vi se vad man ska hitta på för skoj!

Måste tillägga att Wilmers katt har fått tre jättesöta kattungar! Hur söta???


Veckans förbättring!

Ska försöka få lite struktur i plugget, det är ju viktigt att hänga med nu på slutet. Kanske inte ens kommer in på högskolan annars ju!


Det här var listan för denna veckan, hoppas eran varit superbra! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229